Геніальність під старими газетами

Геніальність під старими газетами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У першій половині листопада на Подолі пануватиме не тільки запах пізньої осені, а й кольорові об’єкти на папері відомого художника Тіберія Сільваші. Спочатку планувалася виставка лише кольорових робіт майстра, але коли почалася підготовка, то організатори зрозуміли, що потрібно її чимось розбавити. Тому на виставці представлено графіку 90–х, яку досі не виставляли, і живопис 2007 року. На першому поверсі галереї здебільшого монохромна графіка, яка для майстра, за його словами, є ранковою зарядкою перед живописом. Подекуди до стін прикріплені розмальовані чотирикутники. Їх художник закінчив за два дні до відкриття виставки. Другий поверх присвятили виключно кольоровим об’єктам.

Нас не зLAMAєш

Нас не зLAMAєш

Співачку, яка перемогла в одному із найпрестижніших музичних рейтингів світу, в аеропорту «Бориспіль» друзі та журналісти зустрічали у п’ятницю ввечері. Колег Lamи по музичному цеху у компанії людей з мікрофонами та квітами в руках не було. Не привітали її й інші номінанти на українську перемогу в MTV Europe Music Awards — «Воплі Відоплясова», Esthetic Education, «Океан Ельзи» та Гайтана, які, за підсумками глядацького голосування, поступилися Lamі.

Адине полум’я

Адине полум’я

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вшанування ювілею Ади Роговцевої — з прем’єрою вистави, присутністю Президента України, офіційними привітаннями — чекали всі. Довго, ще з літа — фактичного дня народження ювілярки — публіку інтригували розкішними афішами та сіті–лайтами по всьому Києву з утаємниченою Адиною посмішкою, сповідальним віршем й словами «очікуйте восени...». Саме тоді були присвоєні всі звання й підписані накази про нагороди, саме тоді був шквал вітальних телеграм і телефонних дзвінків з усіх–усюд.

Всі статті рубрики