Міф про Волконського

Міф про Волконського

Олександра Волконського безпосередньо пов’язують із аферою, внаслідок якої сотні вкладників залишилися без грошей і квартир. За даними українських правоохоронців, які вже тривалий час намагаються знайти головного організатора шахрайства, Волконський — через аферу — розбагатів приблизно на 100 мільйонів американських доларів. Міліція також натякала, що він може переховуватися у «теплих» країнах, зокрема в Ізраїлі.

Риба–примара

Риба–примара

Свідком небезпечної погоні стала дружина 49–річного рибалки. Минулої напрочуд погожої неділі подружжя вирішило порибалити на ставку села Насипне, що неподалік Феодосії. Чоловік закинув вудки на «карася і коропа», а жінка заходилась нашвидкуруч на березі накривати «галявину». Як потім вона зізналась, обоє трохи «промочили горло». Певно, тому за цим заняттям обоє й прогавили сам момент клювання.

Країна голосує, «дерибан» іде

Країна голосує, «дерибан» іде

Понеділкове пленарне засідання Київ­ради було традиційно феєричним і не обійшлося без бійки між депутатами промерської більшості та опозиції. Опозиціонери виявили, що в голосуванні «брала участь» картка депутата, відсутнього на засіданні, повідомляє УНІАН. «Ми пройшлись по рядах і подивились, які картки голосуються без депутатів, — заявила лідер фрації БЮТ у Київраді Тетяна Мєліхова. — Ми просимо депутатів голосувати лише власними картками. Інших вимог у нас немає».

Хто серцю миліший

Хто серцю миліший

Жінку впіймали «на гарячому» одразу після того, як вона віддала своє дошкільне здорове немовля і взяла гроші. Покупця горе–матір знайшла через інтернет. Близько півроку вона виношувала злий умисел. Хоча з точністю сказати, для чого їй знадобилися кошти, важко. Окрім сина, вона виховувала ще й старшу доньку, яка є дуже хворою. Відтак не виключено, що жінка таким чином хотіла знайти гроші на її лікування.

Час Бабака минув

Час Бабака минув

Учора Контрольно–ревізійне управління оприлюднило результати перевірки діяльності керівництва Київського національного авіаційного університету. За результатами перевірки, в НАУ з 2005 по 2007 роки було здійснено низку порушень бюджетного законодавства на суму 116,6 мільйона гривень. Ректора Віталія Бабака звинувачують у використанні 3,2 мільйона бюджетних коштів не за призначенням, у порушеннях, здійснених під час держзакупівель (на суму 56,7 млн. гривень), а також у тому, що ВНЗ сплачував за рахунок держбюджету комунальні послуги тих приміщень на території НАУ, що були здані в оренду комерційним структурам.

У Львові запахло кавою

У Львові запахло кавою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На один день Львів перетворився на українську столицю кави. В місті відбулося свято «На каву до Львова». Святкування офіційно було відкрите міським головою Андрієм Садовим та Кавовими Королем і Королевою.

Андеграунд із колоною

Андеграунд із колоною

На сенсаційну знахідку натрапили робітники газової служби в місті Сміла Черкаської області, коли прокладали газопровід. «Газовики рили траншею між вулицями Дзержинського і Щорса й побачили підземну цегляну споруду під землею — за 20–30 сантиметрів від поверхні. Ми зробили отвір у тій будівлі і по драбині спустилися з мером міста Андрієм Колесником у підземне приміщення. Його площа складає приблизно 60 квадратних метрів», — розповідає «УМ» Сергій Браунер, начальник управління архітектури регулювання забудови та земельних відносин міста Сміли. За словами пана Сергія, посередині будівлі, де добре збереглася навіть штукатурка, стоїть колона, що з’єднується з 4 арками по кутах. Цікаво, що одна зі стін має товщину до 80 см, за припущеннями, можливо, вона була об’єднана з іншим підвалом.

Мер — не корупціонер

Мер — не корупціонер

Відразу після виборів Соснівський районний суд Черкас розбирався з тим, чи є корупціонером черкаський міський голова Сергій Одарич. Таку роботу феміді Шевченкового краю підкинув колишній міський голова Черкас, недавній «бютівець», а тепер затятий «регіонал» Володимир Олійник.

Ні за грати, ні в «дурку»

Ні за грати, ні в «дурку»

Ця резонансна справа тривала трохи менше двох років. Нагадаємо, що 48–річний банкір Микола Виноградов ще у 2005 році вирішив помститися своїй колишній молодій співмешканці, яка пішла від нього й зійшлася з іншим. За день до нового 2006 року 25–річну красуню перестрів у центрі Києва невідомий і вилив їй в обличчя сірчану кислоту. Дівчина дивом вижила, але її обличчя було вкрай спотворено. Невдовзі оперативники затримали виконавця жахливого злочину, а згодом і підозрюваного в його організації — голову спостережної ради «ТАС–Комерцбанку» Миколу Виноградова, адже слідство вже мало аудіозаписи телефонних розмов банкіра з нападником.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики