Фото членів екіпажу, які загинули в авіакатастрофі під Тегераном

19:33, 08.01.2020
Фото членів екіпажу, які загинули в авіакатастрофі під Тегераном

В авіакатастрофі літака МАУ, який зранку 8 січня розбився під іранським Тегераном, загинули всі дев'ять членів екіпажу рейсу PS752.

 

Радник Міністра МВС Євгеній Терехов на своїй сторінці у Facebook опублікував фотографії загиблих пілотів та бортпровідників. 

 

"Екіпаж не гине, вони йдуть в небо... Світла пам’ять", - підписав допис Терехов.  У катастрофі загинули троє пілотів: Наумкін Олексій Євгенович, Гапоненко Володимир Іванович, Хоменко Сергій Анатолійович. Загинули також шість бортпровідників: Статнік Катерина Олегівна, Матьков Ігор Валерійович, Микитюк Марія Михайлівна, Лихно Денис Михайлович, Овчарук Валерія Євгеніївна, Сологуб Юлія Миколаївна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАУ опублікувала імена та дати народження пасажирів українського літака Boeing 737-800, що розбився сьогодні вранці поблизу Тегерана.  

 

Як повідомляла УМ, авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” опублікувала імена та дати народження пасажирів українського літака Boeing 737-800, що розбився сьогодні вранці поблизу Тегерана.

 

Раніше МАУ оприлюднили імена загиблих членів екіпажу.

 

8 січня розбився літак МАУ зі 180 пасажирами на борту.

 

Літак прямував з Тегерана до Києва. Попередньо причиною катастрофи називають технічні неполадки. Версія з терактом виключається.

 

На борту пасажирського літака авіакомпанії "МАУ", який зазнав аварії в Ірані, було 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. З них - 11 українців.

 

Володимир Зеленський після катастрофи в Ірані літака МАУ, на борту якого було попередньо 11 українців, анонсував перевірку льотної придатності всього цивільного флоту.

 

Останнє планове технічне обслуговування літак пройшов 06 січня 2020 року..

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС назвали країни походження загиблих в авіакатастрофі в Ірані

 

  •