Головнокомандувач ЗСУ Залужний з’явився на обкладинці журналу Time

16:15, 26.09.2022
Головнокомандувач ЗСУ Залужний з’явився на  обкладинці журналу Time

Валерій Залужний потрапив на обкладинку американського журналу Time

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний з’явився на новій обкладинці американського журналу Time. 

 

Як інформує Україна молода, стаття Time називається  "В середині українського контрудару, який переломив хід війни".

 

Видання пише, що він — частина українського керівництва, яке витратило роки на перетворення армії країни з незграбної радянської моделі на сучасну бойову силу.

 

«Загартований роками боротьби з Росією на східному фронті, він належав до нового покоління українських лідерів, які навчилися бути гнучкими та делегувати рішення командирам на місцях. Його наполеглива підготовка напередодні вторгнення та розумна тактика бою на ранніх етапах війни допомогли нації відбити натиск росіян», – йдеться у публікації. 

 

Журнал також нагадує, як схарактеризував Залужного раніше генерал США Марк Міллі.



«Залужний виявився тим військовим розумом, який був потрібний його країні. Його керівництво дозволило українським Збройним силам швидко адаптуватися до ініціативи на полі бою проти росіян», – писав для Time у травні Марк Міллі. 

 

У публікації зазначено, що Залужний став обличчям війни, а його  персона всюдисуща в українських соцмережах.

 

Як повідомляла УМ, у Києві відбулося унікальне одруження. Мер Києва Віталій Кличко був свідком на весіллі офіцера Євгенія Воротила та Марії Гуреш, а обряд укладання шлюбу проводив Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний.

 

Також нагадаємо, що Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний вважає, що війна росії проти України продовжиться у 2023 році.