Підлеглі Зеленського регулярно зустрічаються з Порошенком - Богдан

23:04, 09.09.2020
Підлеглі Зеленського регулярно зустрічаються з Порошенком - Богдан

Андрій Богдан під час інтерв"ю із Дмитром Гордоном

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан стверджує, що підлеглі президента Зеленського з Банкової регулярно зустрічаються із експрезидентом Петром Порошенком.

 

Про це інформує "УМ" з посиланням на інтерв'ю Андрія Богдана журналісту Дмитру Гордону в середу. 

 

"Я чув, що деякі чиновники Офісу президента часто бувають в "Санаханті" (ресторан у центрі Києва - ред), де "абсолютно випадково" обідають з Петром Олексійовичем. І ці "збіги" бувають дуже-дуже часто", - заявив пан Богдан. 

 

Зокрема, за його словами, окрім колишніх підлеглих Порошенка та нових посадовців Банкової зустрічається із лідером "Європейської солідарності" і

 

нинішній голова ОП Андрій Єрмак. Так Богдан прокоментував припущення Гордона, що, хоча проти колишнього президента Порошенка порушили багато справ, насправді саджати його у в'язницю ніхто не збирається.

 

За словами ексглави ОП, "деякі телеграм-канали", яким він вірить, писали, що такі зустрічі відбувалися мінімум 4 рази.

 

Результат таких зустрічей, на думку Богдана, - "роздмухування рейтингу Порошенка".

 

"Це точно розпаси, тому що таке "глупство", яке відбувається, по дурості неможливо зробити", - додав Андрій Богдан.

 

Також, за його словами, команда медіаекспертів, яких привів його наступник Андрій Єрмак, створює неправильний образ Володимира Зеленського, який нагадує йому генсека СРСР Леоніда Брежнєва.

 

«Володимир Олександрович зараз бронзовий. Вони його не просто наживо зализали до бронзового кольору, вони зробили з нього якогось Брежнєва. Ну, як можна: свій хлопець, наш – із народу, і ось це він бах-бах, м'ячик закинув – а там рядком стоять чиновники і, як пінгвіни, аплодують. Я взагалі не розумію», - обурюється він.

 

Ексглава Офісу президента також заявив, що він намагався боротися з тим, що Володимир Зеленський не зустрічається з людьми наодинці, а зараз "неможливо потрапити до президента, не погодивши з головою Офісу президента".

 

І наголошує: «Це не нормально. Президент повинен спілкуватися один на один з ключовими особами держави. Він повинен отримувати розвідувальну інформацію, економічну, політичну. А на сьогоднішній день "деякі персонажі" запитують у людей "про що ти хочеш поговорити з президентом, цього не говори, а це можеш спробувати».

 

 

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський звільнив Богдана з посади глави Офісу президента 11 лютого 2020 року. Подейкували, що до цього доклав руку новий фаворит президента Андрій Єрмак. Саме він замінив на посаді Богдана.

 

Пан Богдан заявив, що повернувся до адвокатури. Час від часу він кепкує з президента і його команди в своєму Facebook.