Нарешті вродила: рецепти найсмачніших страв з ароматними ягодами
Нарешті ми дочекалися цього чудового сезону, коли королевою втілення кулінарних фантазій стає полуниця.
Нарешті ми дочекалися цього чудового сезону, коли королевою втілення кулінарних фантазій стає полуниця.
«Зізнаюся, до окрошки я довгий час ставилася з прохолодою, вважаючи її салатом олів’є залитим певною рідиною, — розповідає про цю запашну прохолодну літню страву авторка рецепту Інна Сотніченко з Чернівців.
Мої племінниці Таїса та Аліна так її називають і дуже люблять. Або ще «кабачково-куряча піца», або «літня».
«Дорогі господиньки, хочу запропонувати вам рецепт ну дуже смачної бобовки.
Цей торт готується за півгодинки, тому й «нашвидкуруч».
Не знаю, як кому, а для мене період молоденького, хрумкого, соковитого ревеню — це чудова частина весни, яку я особливо чекаю.
Торти необов’язково пекти, їх справді можна побудувати, як каже моя племінниця Аліна, — сконструювати.
Коли перші великодні зорі сповіщають про воскресіння Спасителя, наші душі сповнюються такими відчуттями, ніби з Ним воскресаємо і ми.
До найсвітлішого свята року — Воскресіння Христового — наші господині зазвичай готуються по-особливому.