Британський реваншизм

27.02.2007
Британський реваншизм

Леннокс Льюїс.

      Після відходу Леннокса Льюїса й Кличка-старшого надважкий дивізіон світового професійного боксу втратив колишній шик, і «погоду» в ньому почали визначати досить посередні бійці. Тепер ситуація може перевернутися з голови на ноги. І все завдяки тим самим екс-чемпіонам – Віталієві та Ленноксу. Українець уже оголосив про своє повернення на ринг, а 41-річний британець, за чутками, збирався зробити те саме.

      «Леннокс обговорює план повторного одноразового бою за світовий чемпіонський титул із Віталієм Кличком, — повідомив у інтерв'ю лондонській газеті «Дейлі мейл» американський промоутер Боб Арум. — Мені сказали, що Леннокс уже зайнявся гімнастичною підготовкою. Тепер має бути величезна робота  щодо переговорів».

      Нагадаємо, що чемпіон WBC Льюїс залишив бокс у 2003 році після перемоги саме над Віталієм Кличком — технічним нокаутом у шостому раунді. Наш співвітчизник тоді так і не дочекався реваншу від темношкірого британця. Тепер Віталій веде переговори про бій із чинним володарем титулу WBC росіянином Олегом Маскаєвим. А Льюїс тим часом спростував iнформацiю про повернення в бокс на своєму офiцiйному сайтi: «Я виховую дiтей, займаюся бiзнесом i гадки не маю, хто розповсюджує чутки про мiй вихiд на ринг».