ХРОНІКА

02.02.2007
Бокс

      Всесвітня боксерська рада (WBC) постановила, що представники чинного чемпіона світу в суперважкій категорії Олега Маскаєва, почесного чемпіона Віталія Кличка й обов'язкового претендента на титульний двобій — нігерійця Самуеля Пітера повинні самі домовитися, хто наступний зустрінеться з росіянином на рингу. Переговори під наглядом незалежного посередника відбудуться наступного тижня. Наразі Маскаєв волів би зустрітися із Кличком-старшим, але промоутери Пітера наполягають на першочерговості права їхнього підопічного.

Біатлон

      На молодіжному чемпіонаті світу, що в середу завершився в Італії, українська збірна не здобула жодної медалі. В останній день змагань наші естафетні команди посіли п'яті місця і серед юнаків, і серед юніорів.

Хокей

      НХЛ. «Рейнджерс» — «Торонто» — 1:2 (Понікаровський («Т») — 18:06, 1+0, 3 кидки, «0»).

      Олексій Понікаровський зрівняв рахунок у матчі, закинувши свою 13-ту шайбу в сезоні.

Аварiя

      Перша ракетка України Олена Бондаренко потрапила в серйозну автомобільну аварію, коли поверталася до Києва з Харкова (як уже писала «УМ», Олена нещодавно почала тренуватися саме у слобожанській столиці). Внаслідок зіткнення «Фольксвагена», яким керував друг Олени, із зустрічним «Мерседесом» троє осіб потрапили до лікарні у важкому стані. При цьому спортсменка відбулася незначними ушкодженнями.

      Водій і пасажир «Мерседеса» отримали закриті черепно-мозкові травми та поранення обличчя, їхнє авто після аварії згоріло. У водія «Фольксвагена» стався крововилив у мозок, зараз він перебуває в реанімації.

      На вчорашній дзвінок кореспондента «УМ» Бондаренко відповіла, що в них усе нормально, і попросила не турбувати подальшими розпитуваннями.