Браво, Сергію! Так тримати, Андрію!

24.10.2006

      Чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі (до 69,9 кг) українець Сергій Дзинзирук у німецькому місті Галле впевнено відстояв свій титул у бою з 29-річним дагестанцем Алісултаном Надирбеговим. Попри повну перевагу броварчанина, російський боксер протримався всі 12 раундів, але перемога Дзинзирука за рішенням усіх трьох суддів не викликала сумнівів.

      Успішним виявився суботній бій і ще для одного українського представника німецького клубу «Юніверсум бокс промоушн». Львів'янин Андрій Котельник у категорії до 63,5 кг захистив звання інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у протистоянні з панамцем Уїльямом Гонсалесом. 28-річний українець двічі відправляв суперника в нокдаун, а у восьмому раунді рефері зупинив двобій, присудивши Котельнику виграш за явною перевагою.

А ТИМ ЧАСОМ...

      Збірна України у завершальному матчі на Кубку світу в Баку перемогла команду Китаю й посіла друге місце у своїй групі. Таким чином, «синьо-жовті» отримали бронзові медалі, як і азербайджанці, котрі опинилися другими в іншому квартеті. А переможцями турніру стали кубинці: у фіналі бійці з Острова Свободи виявилися кращими за росіян - 6:5.