Зодіакальний гороскоп на 2006 рік

04.01.2006

      На події та емоційний стан людей цього року впливатимуть два повні сонячні затемнення — 29 березня та 22 вересня. Це час, коли життя може кардинально змінитися. Тому якщо хочеться розпочати нову справу, одружитися чи навпаки розірвати стосунки, які вичерпали себе, то це — шанс. Місячні затемнення 14 березня та 7 вересня несуть тривожність, перепади настрою. Першу половину року суспільство «відпрацьовує» програму Овна — знака рішучого, сміливого, безкомпромісного, тому зайві коливання та спроби помиритися з усіма не дадуть очікуваних добрих результатів. На початку літа актуалізується програма Риб. Посилиться релігійність, містичність, можливі конфлікти на релігійному грунті та катаклізми, пов'язані з водою, наприклад посухи чи повені.

      Восени активізуються контакти із закордоном. Наприкінці року люди згадають, що гроші заробляють для того, щоб жити, а не живуть, щоб заробляти гроші, тож з'явиться бажання більше часу проводити з дітьми, відпочивати, поподорожувати.

      Для нашої країни 2006 рік буде досить складним. Астероїд Хаос вказує на зменшення порядку, на тимчасові тенденції розпаду. Жадоба влади і боротьба за владу. Правоохоронцям буде досить складно. Загалом до 2008 року ситуація для країни — далеко не ідилічна. Складна ситуація у фінансовому секторі влітку 2006 трохи поліпшиться у 2007 році. Стабілізацію країні пророкують лише після 2020 року та розквіт у 2050-му.

 

       Овнів цей рік випробовуватиме на міцність. Від них багато чого залежить, на них розраховують рідні, i Овни можуть «зірватися». Тому не забувайте хвалити Овнів та нагадувати, що цінуєте, любите, вірите. Сатурн проходить для Овнів по сектору неба, що відповідає за особисті стосунки. Ця досить сувора та вимоглива планета любить перевіряти на міцність та «вчити». Якщо щось постійно не виходить, то це знак, що треба змінювати себе чи своє ставлення до ситуації. Всю зиму доведеться економити, в цей же час можуть виникнути проблеми з родичами. У квітні з'являться можливості професійного росту, а травень принесе романтичний струмінь. Таланитиме людям мистецтва. Наприкінці року вирівняється фінансова ситуація. А грудень надасть можливість вирішити проблеми з нерухомістю.

 

       Тілець цього року повинен з'ясувати, чого він хоче насправді. Це може стосуватися як професійної сфери, так і особистих вiдносин. Рік перевірить багатьох ваших друзів. Можливі конфлікти з батьками, або старші родичі потребуватимуть вашої допомоги. Тільці, які намагалися грати «на дві сторони», можуть пережити розрив стосунків, причому з обома партнерами. Сприятливий для кохання час: кінець травня — липень. Сімейні Тільці переживуть у цей час свій другий медовий місяць.

      Цього року вам, можливо, доведеться підтверджувати рівень своєї кваліфікації та здавати іспити. Таланитиме тим, чия професійна діяльність стосується сфер реклами, телебачення, ЗМІ, туризму, торгівлі, освіти. Декому захочеться змінити місце роботи. Гарні пропозиції можуть надійти в травні, серпні та листопаді 2006 року. Фінансова сторона року не дуже стабільна. Грошові проблеми можуть бути причиною похмурого настрою, песимізму, якому зірки радять не піддаватися. Сонячне затемнення 22 вересня розпочне більш вдалу сторінку — життя стане спокійнішим і в особистому, і в фінансово-кар'єрному плані.

 

       У Близнюків цього року є реальний шанс покращити своє фінансове становище, відкрити справу, несподівано високо піднятися по кар'єрній драбинці. Але для цього доведеться багато працювати. Не виключено, що сімейні стосунки та спілкування з друзями ви відкладете «на потім». Партнери можуть не виконувати своїх зобов'язань, чим викликатимуть ваше роздратування. Трудоголічний період продовжиться до осені 2006-го. В листопаді з'являться друзі, про яких ви вже встигли забути, партнери зрадіють відродженню вашого романтизму та тому, що ви більше їм пробачаєте та менше вимагаєте.

      Влітку можливі сварки з родичами. В цей час варто стримувати емоції та не вірити чуткам, проявляти максимум дипломатичності. Емоційність на початку літа має і свої приємні сторони — посилиться ваша еротична енергія, з'явиться можливість поїхати в подорож, в тому числі за кордон.

      Фінансова ситуація стабільна, особливо якщо порівняти з тим, що було кілька років тому. В першій половині жовтня ви можете отримати спадщину чи вагомий подарунок.

 

       Ракам цей рік може принести поповнення в родині, або вони відчують справжню любов. Причому йдеться не лише про свою «половинку», а й про любов до дітей, про творчий прорив чи любов до Бога. Але якщо в духовному плані цей рік багатий, то в матеріальному — досить складний. Фінансові проблеми трохи зменшаться у травні-серпні, але відкласти практично нічого не вийде.

      Вразливість Рака та його активність, яка проявляється вкрай невчасно, може спровокувати конфлікти в найближчому оточенні. В травні самотні Раки можуть зустріти своє кохання. Загалом літо — найкращий період для вас. Цього року може виникнути бажання отримати вищу освіту, приваблюватимуть поїздки за кордон.

      Сонячне затемнення 22 вересня принесе ускладнення і проблеми з батьками чи старшими родичами.

      Цього року Раки мають шанс змінити те, що давно не подобалося, чи розпочати новий період у своєму житті. Наприклад, інертний Рак, Рак-домолюб може змінити місце проживання, навіть переїхати за кордон.

 

      Для Левів цей рік дуже важливий та досить складний. Сатурн — планета обмежень — проходить по вашому знаку, примушуючи компанійських та яскравих Левів заглянути в глибини своєї душі, розпочати самопізнання, звернутися до своєї совісті. Може посилитися відповідальність як на роботі, так і в сім'ї, причому результати своєї діяльності «в поті чола» ви отримаєте пізніше, можливо, навіть не цього року. Загалом, це період дорослішання, зацікавлення філософією та сенсом життя. Мало енергії, бо Сатурн полюбляє не вибухові, несподівані, творчі рішення, а розмірену працю — саме те, чого Леви не можуть терпіти.

      З квітня, якщо ви засвоїли програму суворої планети, а не протистояли її тиску, з'явиться багато гарних шансів покращити фінансове становище і досягти успіхів у кар'єрі. Але все дається важкою працею. Протягом року зірки категорично не радять грати в казино чи встрягати в ризиковані фінансові оборудки.

      В любовній сфері справи йдуть добре. Може з'явитися дуже цікава людина, якою ви захопитеся. Сімейних Левів підтримають партнери.

 

      Для Дів 2006-й — це перший рік дев'ятирічного циклу. Варто не ускладнювати собі карму необдуманими вчинками, бути милосердним, щирим, турбуватися про старших людей. Це також гарний час для одруження.

      Взимку і до середини квітня про Дів можуть поширювати чутки. В цей же час варто остерігатися обманів. Бережіть майно, поставте сигналізацію на автомобіль та не прагніть до лідерства в цей період. Ви свого досягнете трохи пізніше.

      Влітку вас можуть втягнути в суперечки між родичами, вам буде важко прийняти позицію якоїсь сторони. Але двозначність закінчиться у вересні.

      Планета несподіванок — Уран — у гороскопі проявиться через сферу шлюбу та інтимних стосунків. Наприклад, може підштовнути до несподіваного шлюбу чи розлучення. Добрий аспект цієї планети подарує справжнє кохання. Протягом кількох років може з'явитися дуже цікавий партнер, партнер-дивак із незвичною сферою зацікавлень. Зірки сприяють поїздкам за кордон.

      Фінансова ситуація далеко неоднозначна. Керівників можуть підставити недобросовісні підлеглі. Можливі юридичні проблеми. А в листопаді буде сприятливий час для операцій iз нерухомістю. Плани, пов'язані з переїздом, можуть бути реалізовані в другій половині осені 2006 року.

 

      Терези у 2006 році проживуть перший рік семирічного циклу. В цей період важливо зрозуміти свої духовні завдання та стати на світлий шлях розвитку. Посилюється інтуїція, міцнішають зв'яки з предками, домом.

      Протягом кількох років є шанс позбавитися від усього, що вас обтяжувало, та за раз роздати або зібрати борги. Посилюється потяг до свободи. Лагідні та колись такі зручні Терези відстоюють свою позицію. До них зростає повага. Терезам можуть запропонувати нову роботу або на старій з'являться нові гарні перспективи. Фінансова ситуація непогана. Лише на початку року буде сутужно — це результат великих витрат минулого року. У листопаді вищі сили перевірятимуть вас на щедрість та благородство. Це час роздавати милостиню, допомагати хворим, бідним та знедоленим.

      У стосунках з оточуючими можуть бути деякі ускладнення. Не будьте надто прискіпливими у вересні — можуть виникнути конфлікти. Це тимчасова дія затемнень. Ситуація виправиться в листопаді. В цей же час очікується посилення еротизму та більш романтичний настрій. Ваша допомога буде потрібна дітям, і це шанс покращити ваші стосунки.

 

      Скорпіонів 2006 рік обдарує по-царськи. Планета успіху — Юпітер — відвідає цей знак. Скорпіони привертатимуть увагу і просто світитимуться. Просуваня по службі, фінансова стабільність. Якщо захочуть заробити дуже багато, їм це вдасться.

      Водночас у представників цього знаку виникає спокуса обіцяти більше, ніж вони можуть зробити. Деякі Скорпіони одружаться чи зустрінуть свою половинку. З'явиться шанс налагодити стосунки з дітьми. У сімейних — яскрава сторінка відновлення закоханості в партнера. Або навпаки — революційний розрив та нове захоплення. Можливе поповнення в сім'ї. Щастя може бути і забагато. Калейдоскоп подій у сфері кохання та сексу може дати народження відразу двох дітей від різних партнерів. Можуть несподівано з'явитися діти чи коханці з далекого минулого. Зірки, як і колись дідусь Фрейд, радять більше уваги приділяти творчості. Направляти надлишок енергії у більш безпечне русло.

 

      Для Стрільців наприкінці вересня 2006 року закінчуватиметься семирічний період випробовувань. Уже наступного року Юпітер обдарує представників цього знаку. Але поки що доведеться боротися за своє «місце під сонцем».

      Сонячне затемнення 29 березня привнесе хаос в особисті стосунки та інтриги в діловій сфері. У цей же час Стрільці можуть впасти в невмотивований релігійний ідеалізм, стати надто мрійливими та не виконувати своїх обіцянок. Зрозуміло, що для професійного росту це не найкращі передумови. Проте наприкінці квітня з'явиться шанс покращити своє матеріальне становище, а в травні на деякий час покращаться амурні стосунки.

      Вже у листопаді фінансова ситуація значно покращиться. Грудень принесе яскравість та успіх у коханні. Свою долю ви можете зустріти під час подорожі.

      Упродовж всього року важливу роль відіграватиме мати. Гармонійне положення Урана вказує на те, що ви можете розраховувати на допомогу від неї або що вашим батькам може несподівано поталанити. Якщо аспект негармонійний — усе навпаки. У деяких Стрільців вирішаться проблеми з житлом, декому відкриються сімейні таємниці чи секрети предків.

 

      2006 рік випробовує найближче оточення Козерога. Конфлікти, сімейні стосунки складаються не завжди гармонійно. У той же час фінансові справи йдуть непогано, особливо на початку року. Правда, робота забирає все більше сил, тож виникає спокуса все відкинути та гарненько відпочити. Партнерам треба спробувати пом'якшити випробування для Козерога, наприклад, оточити його комфортом, більше спілкуватися один з одним, усі проблеми вирішувати разом.

      І все ж часу на «розслабуху» може не вистачити — зірки пророкують великі витрати з березня по листопад, тож і працювати доведеться посилено. З середини травня і до кінця липня є ризик травм, стихія води стоїть до вас у поганому аспекті.

      На початку листопада Козероги відчують приплив сил та інстинктивно використають цей час для покращення свого фінансового становища. З'явиться можливість налагодити нові ділові контакти. Найбільш успішними є березень-квітень та листопад-грудень.

 

      У Водоліїв цілий рік буде повна калитка грошей. Що загалом для них не характерно, проте 2006-й буде щасливим в усіх аспектах, і фінансових у тому числі. З лютого по червень можуть проявитися паранормальні здібності. Знання, накопичені в підсвідомому, будуть давати несподівану інформацію. Ви просто відчуватимете інших людей, що значно покращить ваші комунікативні здібності.

      Березень та квітень сприяють романтичним стосункам, відпочинку, подорожам. У цей же час Водолії можуть стати жертвами власних ілюзій, переоцінюючи свої сили та нафантазувавши собі продовження стосунків, які можуть мати зовсім інше продовження, що розчарує Водолія. Вихід один — бути щирими в стосунках.

      Уран протягом кількох років може перекинути життя Водолія з ніг на голову. Можливе все — від тотальних втрат усього — житла, фінансів, розриву стосунків — до несподіваних придбань. Гроші то приходитимуть у великій кількості, то зникатимуть. Можливі ситуації різноманітних любовних трикутників, зіткнення «хочу» і «треба». В кінці року люди, які несподівано розійшлися, можуть так само несподівано зійтися.

 

      Для Риб наступний рік стане непростим, але принесе успіх, перемогу на всіх фронтах. Цього року Риби випромінюють магнетизм, пробуджують до себе довіру та викликають заздрість одних і захоплення інших. Правда, зла планета Ліліт проходитиме по сфері партнерських стосунків, що перевірить їх на міцність. Очевидно, Риби викликатимуть приступи ревнощів, бо Уран спричинить несподіваний і навіть екстравагантний для цього знаку потяг до свободи. Самотні Риби зустрінуть своє кохання та створять щасливу родину.

      У фінансовій сфері все благополучно. Лише у вересні можуть виникнути ускладнення в професійних справах, проте вже в листопаді все вирішиться, можливо, з допомогою друзів. Цього року в Риб може народитися бажана дитина. У серпні-вересні варто відпочити, бажано десь біля води. Єдина порада — тримайте в повному порядку папери, бо несподівані фінансові перевірки чи юридичні проблеми можуть стати «палицею в колесо» вашого воза успіху.