Ревнощі й раціон

28.12.2005

      Добрі стосунки з коханою людиною продовжують життя — це, мабуть, відомо всім (або з книжок, або й із власного досвіду). Недаремно ж статистика свідчить про те, що одружені люди навіть живуть набагато довше за  самотніх — звісно, якщо в сім'ї мир, порозуміння й любов. А от сварки можуть на повному серйозі вкоротити віку. Причому не лише через руйнацію дорогоцінних нервових клітин, а й через фізичну небезпеку для життя.

      Хто-хто, а 24-річна американка з містечка Блу Спрінгс у штаті Міссурі в цьому переконалася. Дівчина посварилася зі своїм хлопцем, який запідозрив її у зраді й намагався вихопити в подруги мобільний телефон, аби почитати есемески й перевірити історію дзвінків. Обурена такою недовірою панночка, побачивши, що проти сили не попреш, заявила ревнивцю, що, швидше, проковтне свою мобілку, ніж віддасть йому, і... справді запхала телефон у горлянку. Ну й, цілком природно, подавилася, адже яким би мініатюрним не був апарат, проковтнути його звичайній людині все-таки складно.

      Переляканий хлопець, побачивши, до чого призвели його ревнощі, одразу зателефонував «911», благаючи швидше приїхати на допомогу, бо в його дівчини проблеми з диханням. На щастя, «поглиначку телефонів» вдалося врятувати, і зараз її стан цілком задовільний. А бойфренд, мабуть, довіку зарікся ревнувати кохану й тим паче цікавитися вмістом її мобільного.