Усі хочуть Пам

06.10.2005
Усі хочуть Пам

Памела Андерсон.

      Черговою знаменитістю, яка вирішила розв’язувати проблему надто активних переслідувачів у суді, стала Памела Андерсон. Зірка серіалів «Рятувальники Малібу» та VIP подала позов проти свого фаната Уїльяма Стенсфілда. За словами акторки й моделі, цей тип постійно переслідує її в Малібу, де вона мешкає разом із дітьми. Крім того, що Стенсфілд не дає спокою самій секс-бомбі, він також просто не вилазить з території школи, де вчаться сини Андерсон Ділан та Брендан; також Уїльям набридає братові й помічникові актриси.

      «Цей божевільний, пробившись до мене, заявив, що я повинна припинити зйомки в комедійному телесеріалі Stacked, — цитує Памелу агенція «ІнтерМедіа», — і натомість маю працювати над новим фільмом, сценарій для якого він написав сам».

      Ясна річ, поки судді розбиратимуться, «рятівниця Малібу» матиме додаткову порцію піару та уваги з боку преси. Хоча на це Андерсон скаржитися останнім часом просто гріх. Достатньо сказати, що, крім зйомок у кіно, Пам примудрилася навіть заспівати. І не у власній ванні, а в студії звукозапису. І не наодинці, а в дуеті. До того ж — із самим Брайаном Адамсом! Знаменитий канадський співак і гітарист, який нещодавно виступав у нас на Майдані, запросив свою співвітчизницю (а Памела також із Канади) записати разом із ним відому у всьому світі композицію When You're Gone. «Коли ти підеш» — пісня, щоправда, не нова, і її ще в 1998 році на пару з Адамсом виконувала Мел Сі зі «Спайс гьорлз». Але вона точно увійде до збірки Anthology, яка буде видана 18 жовтня і ознаменує 25-річчя успішної музичної кар'єри Брайана.