Супермен Коппола Кейдж

06.10.2005
Супермен Коппола Кейдж

Ніколас Кейдж.

      41-річний «оскароносець» Ніколас Кейдж у своєму житті був тричі одружений і мав одного сина. Але батьком у законному шлюбі актор уперше став минулого понеділка: третя дружина, Еліс Кім Кейдж, народила хлопчика. Перший син, якому вже 13 років, народився від роману Кейджа з Крістіною Фултон, а від Патриції Аркетт та Лізи-Марії Преслі у нього дітей не було.

      Щасливий (адже, до всього, ще й дуже кохає свою на 20 років молодшу Еліс) батько назвав малюка Кел-ель Коппола Кейдж (Kal-el Coppola Cage). Коппола — на честь знаменитого «двоюрiдного» діда, до того ж це спражнє прізвище самого Кейджа, а Кел-ель — це не абракадабра, а справжнє ім'я... Супермена. Принаймні саме так, якщо вірити коміксам про відомого американського супергероя, його назвали при народженні інопланетні батьки.

      За чутками, таке оригінальне ім'я Кейдж дав своєму синові не випадково. «Оскароносець» нібито мріяв зіграти Супермена, і навіть мав відповідну пропозицію, але проект рімейка відомого фільму, вже підготовлений до зйомок режисером Тімом Бартоном, «завалило» керівництво кінокомпанії «Уорнер Бразерс».

      Як розповіла пресі агент актора Анетт Вульф, новонароджений і його мати здорові й почуваються дуже добре, а про всіх інших членів сім'ї (себто насамперед — про Ніколаса) й казати нічого: «Вони просто на сьомому небі від щастя!». Нагадаємо, що Ніколас із Еліс Кім одружилися 30 липня 2004 року, через шість місяців після знайомства. А познайомилися вони у суші-барі, де молода кореянка працювала звичайною офіціанткою.