Далеко Укрпошта вiд народу...

09.11.2018
Далеко Укрпошта вiд народу...

Добрий день, шановнi працiвники редакцiї «Україна молода»! Звертається до вас постiйний передплатник iз 20-рiчним стажем передплати з такої причини.
 
7 вересня 2018 року при одержаннi пенсiї я попросив листоношу продовжити передплату на «Україну молоду» на IV квартал 2018 року.
 
Вона менi вiдмовила, мотивуючи тим, що вони оформляють передплату до 1 вересня. В газетi було повiдомлення, що передплата триває до 18 вересня 2018 року.
 
Я попросив сина оформити передплату в районному пiдприємствi Укрпошта смт Чернiвцi. Вiн це зробив, про що свiдчать ксерокопiї абонемента i квитанцiї про прийняття платежу за передплату. Оформлено передплату було 10 вересня 2018-го.
 
Але з жовтня я не одержав жодної газети. Звернувся 10 жовтня при одержаннi пенсiї до листоношi, чому немає газети. Вона вiдповiла: де оформляли передплату, туди й звертайтеся. Знову посилаю сина в Чернiвецьке пiдприємство Укрпошти.
 
Вiдповiдь: «Треба дзвонити в м. Шаргород, де вiдбувається сортування кореспонденцiї», а насамкiнець сказали, що, мовляв, одержуватимете газету... І одержали №111 за 12-13 жовтня, i бiльше нiчого.
 
Хотiлося б почитати в газетi вiдповiдь керiвництва Укрпошти, як вони забезпечують права своїх клiєнтiв на безперешкодне отримання передплатних видань.
 
Хоча мене беруть сумнiви в тому, що вони дадуть вiдповiдь на мiй запит через газету, а я зможу його прочитати в улюбленiй патрiотичнiй газетi, яку дуже поважаю за правдиву iнформацiю.
З повагою
ваш читач, учитель-пенсiонер, 
вiдмiнник народної освiти 
України з 1982 року 

 

Федiр Михайлович БЕЙ
с.Шендерівка 
Чернівецького району 
Вінницької області