Концентрована присутність Героїв у Раді на 5 хвилин

19:27, 11.04.2024
Концентрована присутність Героїв у Раді на 5 хвилин

Запрошення відразу всіх керівників найкращих бойових підрозділів в ВР не створює безпекових ризиків і загроз для обороноздатності країни? (facebook.com/iryna.gerashchenko)

У Верховній Раді сьогодні були військове керівництво і керівники бойових підрозділів, славетних бригад.

 

Концентрована присутність Героїв в залі.

 

Їх зібрали на 5 хвилин в парламенті, для нас була честь їх вітати в ВР .

 

Але керівникам бойових підрозділів не дали слова, ми не могли відверто поспілкуватися про реальні проблеми про забезпечення ЗСУ .

 

Уявіть собі цинізм ситуації, зібрати  бойових командирів для масовки і для шоу!

 

Не для нагородження, не для відвертої розмови про їх потреби. Відвертий цинізм, якому немає рівних.

 

Кажуть, за цією ідеєю стоїть радник Міністра оборони Тимошенко. Так намагаються впливати на парламент, на голосування законопроєкту про мобілізацію.

Влада, Офіс Президента, Кабмін , керівництво ВР і монобільшості, провалили комунікації по мобілізації і перекладають це на військове керівництво.

 

Влада провалила можливість зробити якісний закон, і це головне…

 

Який безкінечний і підлий цинізм.

******

До речі, керівництво ВР і слуги відмовляються відкрити кулуари парламенту  для преси з міркувань безпеки. Мовляв, що робити у випадку тривоги?

 

А військове керівництво ЗСУ і керівників найкращих бойових підрозділів і бригад, бойових офіцерів, героїв України концентровано для масовки в ВР можна збирати?

 

Аби послухати гімн від депутатів, без права на спілкування і без чесної  розмову про реальні потреби своїх підрозділів, забезпечення не лише людською силою, але і дронами, зброєю, формою, технікою?

 

Запрошення відразу всіх керівників найкращих бойових підрозділів в ВР  не створює безпекових ризиків і загроз для обороноздатності країни?

 

Автори ідеї перекласти провал влади  в комунікаціях з законом на мобілізацію на військових - Банкова і радник МО Тимошенко, він на такому знається. Нам про це сказало відразу кілька обізнаних людей, які самі в шоці від такого витонченого цинізму.

 

Верховний Головнокомандуючий в ВР пояснити закон про мобілізацію не прийшов. Премʼєр - проігнорував. Прислали військових….

 

Влада, ви всі важкі теми і непопулярні історії  на військових будете перекладати?

 

Погодьтеся , коли зараз стільки питань і від військових , й від цивільних, так а що все таки проголосовано в законі про мобілізацію, це свідчить про одне - повний провал інформаційної і комунікаційної кампанії владою. Такі закони апріорі не можна розглядати і закритому режимі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про мобілізацію поганий і запізнілий