Добровольці не знали, що їх «вижиматимуть» без ротаційних хвиль мобілізації

17:20, 20.04.2024
Добровольці не знали, що їх «вижиматимуть» без ротаційних хвиль мобілізації

Воїни не знали, що їх намагатимуться вижати до межі фізичних і психологічних сил без ротацій. (facebook.com/UALandForces)

Взимку-навесні 2022 люди біля військоматів точно знали, що йшли на ризик і смерть зупиняти російську воєнну машину, яку «про*балі» новиє ліца.

 

Якби не "знали, куди йшли" - то путінський бліц-кріг би вдався, і держава не мала б часу для отримання допомоги, організації спротиву та мобілізації суспільства.

 

Не знали тільки, що цей час буде бездарно просраний.

 

Що міністр Рєзніков стане розповідати як нам "не потрібні резерви", коли воїни ЗСУ гинули в контрнаступі на Сході і Півдні.

 

Що Безугла подаватиме законопроект про "розстріл за невиконання наказу" поки Подоляк з ухмилкою олігофрена розповідатиме про "кофє в Ялтє".

 

Шо фортифікацію почнуть будувати лише в 2024 - а до того зніматимуть на мільярди серіали про гівно.

 

Що орденоносному  Лисому з "квартала" буде мало двох років навчитись не боятись снайпера, а різна позітівна обслуга з "єдиного марафона" отримуватиме бронь.

 

Не знали, що війну стануть використовувати для особистого збагачення, узурпації, побєдобісної пропаганди, згортання здобутків Майдану.

 

Не знали, що їх намагатимуться вижати до межі фізичних і психологічних сил - навіть не ставлячи на серйозний рівень питання ротаційних хвиль мобілізації, як це було в 2014-2017.

 

І що чиновники зневажливо будуть відправляти "читати Конституцію", а вдячне населення ставатиме аудиторією руху проти "нафронтників" та продовжить слухати брехливий телевізор - теж не знали.

_________

Чомусь стійка впевненість, що це ще далеко не  все зі списку "ви що, нє зналі?".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу не цікавлять проблеми військових, які воюють понад 2 роки