Добрі думки творять дива

17.02.2016
Добрі думки творять дива

Щодня помірно навантажуйте своє тіло. І воно віддячить вам здоров’ям. (з сайта te.20minut.ua.)

Як стверджує всесвітньо відомий канадський психолог Робін Шарм, аби кожен день дарував радість, слід дотримуватися кількох нескладних ритуалів. Вони наповнюють життя новим сенсом, допомагають відновити тілесне здоров’я і душевну гармонію. І не впускають у душу безнадію і песимізм. Отже, запам’ятаймо ці ритуали. І берімо на озброєння.

1. Ритуал самоти

Бувайте наодинці з собою щодня не менш як 20 хвилин. Без телефону, комп’ютера, телевізора. Посидьте в тиші, погуляйте на природі.

2. Ритуал фізичної

досконалості

Задумайтеся, яке тіло ви б хотіли мати в 70 років і що ви для цього робите. Тож більше рухайтеся, щодня помірно навантажуйте своє тіло. Це може бути що завгодно: зарядка, плавання, біг, танці.

3. Ритуал здорового

харчування

Цигарки, алкоголь, напівфабрикати і «швидка їжа» — все це не на користь вашому організму. Приділяйте увагу правильній здоровій їжі.

4. Ритуал знань

Читайте щонайменше 30 хвилин щодня. Весь час відкривайте для себе щось нове. Застосовуйте свої знання в житті.

5. Ритуал відображення

Не забувайте аналізувати кожен минулий день. Це допоможе зробити наступний кращим. Увечері пригадайте свої вчинки і думки, усвідомте, що зробили не так.

6. Ритуал раннього

пробудження

Прокидайтеся раніше, не спіть до останнього. Вранці подумайте, як би ви провели день, якби він був останнім у вашому житті.

7. Ритуал музики

Нехай вас супроводжує приємна музика. Вона налаштує на позитивний лад.

8. Ритуал вимовленого

слова

Не допускайте негативних думок. Не лайтеся, не відгукуйтеся про когось погано, не критикуйте. Позитивний настрій і добрі думки творять дива.

9. Ритуал гармонійного

характеру

Працюйте над поліпшенням свого характеру, розвивайте його кращі сторони.

10. Ритуал простоти

Живіть просто: концентруйтеся на головному і не загрузайте у дрібницях.