ХРОНІКА

05.08.2015

Футбол

Півзахисник юнацької збірної України, який виступав за львівські «Карпати», 18-річний Мар’ян Швед підписав п’ятирічний контракт з іспанської «Севільєю», куди нещодавно перейшов лідер нашої національної команди Євген Коноплянка.

Теніс

Узявши невеликий відпочинок після виграшу першого в кар’єрі турніру WTA, друга ракетка країни Леся Цуренко «випала» з «топ-50» найсильніших тенісисток планети, опустившись в оновленому рейтингу з 47-го на 52-ге місце. Тенісна прима України — Еліна Світоліна зберегла за собою 20-ту сходинку, третя з українок у табелі про ранги — Катерина Бондаренко, котра продовжує утримувати 106-й рядок.

Хокей

Новим головним тренером національної збірної України виконком ФХУ призначив знаного в минулому хокеїста Олександра Савицького. Останнім місцем роботи 44-річного спеціаліста був «Кременчук», де він обіймав посаду генерального менеджера. Попередником Савицького на посту №1 був Олександр Годинюк, під орудою якого на ЧС-2015 в дивізіоні ІА «синьо-жовті» посіли останнє місце й вилетіли до третьої за силою ліги планети.