Весна європейська

Весна європейська

ІгЦьогорічне зростання економіки країн Євросоюзу становитиме загалом 1,8 відсотка, а в країнах зони євро — 1,5 відсотка. Такий прогноз оприлюднив комісар ЄС у справах економіки та фінансів П’єр Московісі. За його словами, економіка Євросоюзу перебуває на підйомі, але щоб вона не втратила набраних темпів, її потрібно додатково зміцнювати.

Кого вдарить «Прогресом»?

Кого вдарить «Прогресом»?

Російський вантажний корабель «Прогрес-М-27М» може зійти з орбіти 8 травня. Такі нові розрахункові дані оприлюднив об’єднаний центр космічних операцій стратегічного командування США, повідомляє Бі-Бі-Сі. Згідно з цими розрахунками, «Прогрес» увійде в щільні шари атмосфери, під час проходження через яку його більша частина згорить, завтра приблизно о 16:30 за київським часом. Військові вважають, що район падіння уламків знаходиться в точці з координатами 35 градусів північної широти і 113 градусів західної довготи, тобто поблизу тихоокеанського узбережжя США.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зіпсований «бігмак»

Зіпсований «бігмак»

Американський гігант у галузі ресторанів швидкого харчування «Макдональдз» підпаде під розслідування Єврокомісії за ухиляння від сплати податків на загальну суму більше 1 мільярда євро, повідомляє Бі-Бі-Сі. Єврокомісар із конкуренції Маргарет Вестагер заявила, що досліджує обвинувачення з боку профспілок, нібито ця мережа ресторанів приховала податки на таку велетенську суму в період із 2009-го по 2013 рік.

Всі статті рубрики