Із «Грозових воріт» — в АТО

Із «Грозових воріт» — в АТО

Відомий своїми ролями у фільмах «Грозові ворота» та «Украдене щастя» російський актор Анатолій Пашинін днями разом з одеськими волонтерами побував у гостях у бійців полку «Азов» та у прикордонників поблизу селища Сартана. Волонтери привезли на передову чергову порцію продуктів, медикаментів, речей першої необхідності та гарний настрій і моральну підтримку від улюбленого кіноактора.

Ледь не досміявся

Ледь не досміявся

На лідера проекту «95-й квартал» Володимира Зеленського готувався напад. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив народний депутат та радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Втім шанувальники таланту відомого шоумена можуть спати спокійно: за словами Геращенка, зловмисників, які півроку готували замах на сім’ю Зеленського, оперативно затримано і знешкоджено.

Щоб і духу не було

Щоб і духу не було

Долю чергового пам’ятника Леніну, якого у Кривому Розі не так давно дружно стягли з постаменту, днями розділили ще три діячі соціалістичної епохи. Наразі від пам’ятників Артемові, Феліксу Дзержинському та Карлу Лібкнехту теж залишились тільки порожні постаменти та уламки.

Орки продовжують лютувати

Орки продовжують лютувати

Сьогодні Держрада Криму на сесії має «законно» прибрати до рук останній після «Крименерго» ласий шматок власності олігарха Ахметова на півострові — філію ПАТ «Укртелеком». Цікаво, що напередодні спікер Володимир Константинов публічно заявляв, що вперше це мали зробити «дуже делікатно» — запропонувати власнику одну з форм викупу, як це, власне, і передбачено російськими законами.

Іти до кінця

Іти до кінця

Московський суд, попри вимоги вiдводу судді та світову кампанію на підтримку української льотчиці Надії Савченко, продовжив термін розслідування справи і, відповідно, утримання її під вартою до 13 травня, таким чином прирікши її фактично до загибелі.

Британські гостинці

Британські гостинці

Близько 50 хвилин чекали журналісти, поки вищі чини Міноборони України разом iз представниками Великобританії презентують комплект гуманітарної допомоги для бійців АТО — настільки затяглося обговорення актуальних питань і подальшої співпраці.

Наступ — гідність українців

Наступ — гідність українців

Провівши майже півроку в «глухій» обороні, в режимах вимушеного припинення вогню та односторонньої тиші, українські війська нарешті перейшли у контрнаступ. Сталося те, до чого керівництво країни вже більше тижня закликали військові експерти та окремі політики: доки ворог стягнув більшість сил до Дебальцівської дуги, намагаючись будь-що замкнути сили АТО у новий котел, варто завдавати ударiв та контратакувати на інших напрямках фронту, нині послаблених противником.

Всі статті рубрики