«Кіна» не вийшло

«Кіна» не вийшло

Антитерористична кампанія, розгорнута українськими спецслужбами на території стратегічних в українсько-російському конфлікті Одеської та Харківської областей, почала приносити плоди. Так, на Харківщині СБУ затримала трьох місцевих мешканців, які, в кращих традиціях НКВД, планували розіграти на Донеччині криваву виставу для російських ЗМІ, щоб дискредитувати сили АТО на підконтрольних українській владі територіях.

Не жезлом єдиним

Не жезлом єдиним

Про корупцію в ДАІ давно ходять легенди й анекдоти. Втім про всі підводні камені неофіційного бізнесу «працівників великої дороги» досі було відомо лише з чуток. Тому інтерв’ю з колишнім інспектором Житомирської державтоінспекції Борисом Бояркіним, яке записали журналісти «Дорожнього контролю» і виклали в інтернет, справило ефект вибуху бомби. Бо чоловік чесно і детально розповів, скільки йому коштувала посада в ДАІ і як він та його колеги мали це «відпрацьовувати».

Про мову — принципово

Про мову — принципово

Сесія Тернопільської міської ради прийняла звернення до Верховної Ради України, в якому депутати просять підготувати та невідкладно внести на розгляд вищого законодавчого органу законопроект про внесення змін до Закону «Про рекламу».

Є над чим працювати

Є над чим працювати

«Ленінську» естафету, яка від грудня минулого року шириться Україною, перейняло Запоріжжя. За два дні в області знесли аж двох Іллічiв: одного в самому Запоріжжі, іншого — в Бердянську. Курортне місто вважається рекордсменом за кількістю пам’ятників вождю тоталітарного режиму — їх тут було аж 30.

Звільнити — не звільнити

Звільнити — не звільнити

ПАРЄ схвалила поправки до резолюції, в якій iдеться про негайне звільнення Надії Савченко, однак російська влада має на це власне бачення. Офіційна Москва знову зайняла жорстку позицію щодо українки: до суду, який має відбутися 13 лютого, її не відпустять, і «в жодному разі не піддадуться на шантаж Європи». Голова Держдуми РФ Сергій Наришкін узагалі заявив, що йому «дуже прикро, що одна з національних делегацій таким чином шантажує Парламентську асамблею і просто її дискредитує».

Ніякого «коридору» до Криму!

Ніякого «коридору» до Криму!

Доки господар Кремля мовчить, за нього говорить зброя. Терористи та російські окупанти продовжують масовані обстріли та штурми позицій українських військових майже на всій лінії фронту — в районах населених пунктів Дебальцеве, Луганське, Нікішино, Попасна, Рідкодуб, Троїцьке, Санжарівка. Українська артилерія веде контрбатарейну боротьбу, сили АТО відбивають усі атаки.

Війна без правил

Війна без правил

Пiсля минулої суботи, коли російські «гради» і «тюльпани» накрили житловий квартал Східний, що в Маріуполі, стало остаточно зрозумiлим, що бойовики розпочали планомірну війну з мирним населенням — усе частіше під приціл російської артилерії потрапляють об’єкти та системи життєзабезпечення міст Донбасу.

Всі статті рубрики