Зажерливість. Хабарництво. Протести

Зажерливість. Хабарництво. Протести

Туреччина все далі відходить від європейських стандартів, віддаляючись таким чином і від ЄС, куди так прагне вступити. Позавчора президент країни Абдулла Гюль підписав закон, який посилює урядовий контроль над правосуддям.

Росії нагадали, що вона — гарант

Росії нагадали, що вона — гарант

Брюссель цими днями зосереджений на «українському питанні». Ще не завершилося засідання міністрів оборони держав НАТО, а обговорення наших подій уже почалося в Європейському парламенті. Учора законодавчий орган Євросоюзу ухвалив резолюцію стосовно ситуації в Україні.

Вирішувати нам

Вирішувати нам

Ситуація в Україні була головною темою дводенної зустрічі міністрів оборони країн–членів НАТО, що відбувалася в Брюсселі 26—27 лютого. Першого дня у спільній заяві вони наголосили, що уважно спостерігають за подіями за східним кордоном Євросоюзу, і висловили підтримку припиненню кровопролиття в Україні.

У когось застаріло мислення

У когось застаріло мислення

Китайська газета «Жемінь жебао», яка є центральним друкованим органом ЦК Комуністичної партії Китаю, вчора оприлюднила перший офіційний коментар про ставлення китайського комуністичного керівництва до подій в Україні. Газета критикує Захід за «ментальність холодної війни» щодо Росії, як конкурента у боротьбі за впливи в Україні.

Всі статті рубрики