Життя чи золото

Життя чи золото

Навряд чи здогадувалася продавщиця ювелірного магазину «Плаза» в районі площі Перемоги, чим може обернутися розмова по телефону з рідним чоловіком у робочий час. Захоплена розмовою, вона раптом побачила перед собою чоловіка в масці i з пістолетом у руках, який наказав їй зняти товар із сигналізації і, тримаючи її під прицілом, почав вибирати золоті прикраси.

Скрипка грає, плаче гірко…

Скрипка грає, плаче гірко…

Сумна новина надійшла з–за океану: видатний український скрипаль Олег Криса разом зі своєю дружиною, піаністкою Тетяною Чекіною, потрапив в автокатастрофу у США. Як повідомив офіційний сайт Істменської вищої школи музики при Університеті Рочестера, де багато років працювало подружжя, трагедія сталася на швидкісній трасі 490 у штаті Нью–Йорк: у «Фольксваген» музикантів врізалося авто, що проти правил мчало по зустрічній смузі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А в нас мете…

А в нас мете…

У понеділок водії України таки відчули, що прийшла зима. У Києві зранку були зафіксовані максимальні десятибальні затори. І не лише в центрі, де вулиці блоковані учасниками акцій протесту, а й у спальних районах.

Всі статті рубрики