Дим утридорога

Дим утридорога

Згідно з урядовою постановою №188, вартість акцизних марок зросте у 2,6 раза. Отож вартiсть акцизної марки на алкоголь становитиме 0,27 грн. замість діючих 0,103 грн., на цигарки — 0,142 грн. замість 0,055 грн. Зважаючи на це, вартість пляшки горілки та пачки цигарок зросте приблизно на одну гривню.

Небезпека з повітря

Небезпека з повітря

Надзвичайна ситуація, яку оголосив столичний очільник Олександр Попов, тепер нависла над нашими головами. Подивіться на дахи будинків — і ви побачите загрозливі крижані «списи», які важкими гронами звисають з карнизів, готові от–от обвалитися. Фотокореспондент «УМ» спеціально пройшов Хрещатиком, щоб зафіксувати в кадрі десятки потенційних бурульок–убивць. Вага деяких сягає, на око, навіть центнера. Мало де в центрi Києва місця потенційної загрози не огоро­джено обмежувальною стрічкою.

Олександр за Олександра

Олександр за Олександра

У вівторок надвечір «полетіли голови» перших столичних чиновників, які не зуміли ефективно і помітно для ока громади боротися зі сніговою стихією. Добровільно подав у відставку перший «зам» Олександра Попова Олександр Мазурчак. Затим голова КМДА зняв начальника управління з надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного і голову «Київавтодору» Георгія Глінського. «Обґрунтованими і справедливими» назвав учора ці кадрові рішення Прем’єр–міністр України Микола Азаров.

По опонентах — вогонь!

По опонентах — вогонь!

Учора в Одесі госпіталізували до лікарні №11 двох людей, яких було поранено під час акції протесту біля Апеляційного суду Одеської області. Як повідомляє Головне управління МВС в Одеській області, о 13.20 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на розі вулиць Гайдара і Терешкової було чути постріли. Оперативники та слідчі Малинівського райвідділу вже на місці з’ясували, що тут відбулася бійка. Постраждали двоє чоловіків: одного побили, а другого — поранили, орієнтовно, зі зброї травматичної дії.

«Баба Яга» з пістолетом

«Баба Яга» з пістолетом

Злий «маскарад» в одному з продовольчих магазинів влаштував 30–річний городянин. Дочекавшись, доки молода продавчиня залишиться сама, молодик у масці Баби Яги дістав «пневматику», вимагаючи віддати весь денний виторг. Перелякана дівчина спротиву не чинила, але після інциденту набрала 102. Буквально за кілька хвилин зловмисника затримали. Вилучені маска, пістолет і 320 «розбійних» гривень логічно перетворилися на банальні речові докази злочину.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли все це розтане...

Коли все це розтане...

Незабаром сильну «руку» водної стихії відчують українці, які живуть поблизу потужних водоймищ. Синоптики прогнозують високий ризик підтоплення в 11 областях України, а особливо в Києві. Причиною таких тривожних передбачень є кучугури, які залишили по собі «у спадок» аномальні снігопади. За кілька днів вони почнуть танути, що може викликати паводки.

Всі статті рубрики