Тут «відлипло», там «прилипло»

Тут «відлипло», там «прилипло»

Сьогодні депутати кримського парламенту в режимі пленарного засідання мають переглянути своє колишнє рішення щодо товариства мисливців і рибалок «Кедр», яке має спільну адресу (село Сухолуччя Вишгородського району Київської області) з Дніпровсько–Тетерівським державним лісомисливським господарством — мисливською резиденцією Віктора Януковича. Себто припинити розраховане аж на чверть століття користування угіддями навколо Алушти, повернувши цінні землі держпідприємству «Алуштинське лісове господарство».

Був підсудним, став потерпілим

Був підсудним, став потерпілим

Справа, яка слухається в Індустріальному районному суді Дніпропетровська скандально відомою суддею Вікторією Ігнатенко, отримала доволі несподіваний поворот. Йдеться про одного з чотирьох звинувачених в організації чотирьох вибухів, які пролунали в місті у квітні минулого року і внаслідок яких постраждала 21 людина, — Дмитра Реву. Хлопець у цій справі, що називається, потрапив «під роздачу». Адже підставою для його арешту став один–єдиний дзвінок з його мобільного знайомому Віктору Сукачову в той момент, коли в оселі Реви проводили обшук.

За нечинним законом

За нечинним законом

25 березня постановою судді Київського районного суду міста Одеси Іванчука активіста організації «Дорожній контроль» (ДК) Максима Магеру визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ст. 185 Кодексу про адміністративні порушення (непокора працівникові міліції).

Хтось працює, а хтось — «халтурить»

Хтось працює, а хтось — «халтурить»

Перша жертва снігових заметів у столиці загинула не від обмороження, а під колесами трактора. Біда сталася учора в обід біля Палацу спорту. За словами очевидців, жінка намагалася перебігти дорогу перед трактором, який прибирав сніг. Утім підковзнулася і впала. На жаль, водій не зумів вчасно відреагувати, а «швидка» констатувала смерть жінки.

«Мінус» мільярд

«Мінус» мільярд

Державна служба статистики (Держстат) оприлюднила невтішні дані, згідно з якими борг iз заробітної плати невпинно зростає. Так, станом на 1 лютого заборгованість перевищила мільярд гривень, а вже через місяць зросла майже на 100 млн., або на 9,6 відсотка, сягнувши 1,1 млрд. грн. Найбільша заборгованість у Донецькій (252,9 млн. грн.) і Харківській (97,5 млн. грн.) областях. На третьому місці — Київ із заборгованістю у 85,7 млн. грн. Найменша заборгованість зафіксована у Чернівецькій (125 тис. грн.), Рівненській (1,3 млн. грн.) та Волинській (4,2 млн. грн.) областях.

«Балкан» пішов на південь

«Балкан» пішов на південь

Четверту добу поспіль на дорогах держави панує транспортний апокаліпсис. Поки «Укравтодор» звітує, що «проїзд автошляхами державного значення забезпечено повністю», прес–служба Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомляє, що «роботи з розчищення доріг та евакуації транспорту тривають цілодобово».

Корисні аномалії

Корисні аномалії

Ще в суботу в Києві проводжали учасників XVIII Української антарктичної експедиції, ротація якої відбувається щороку. А вже вчора наші науковці оприлюднили сенсаційне відкриття: в Західній Антарктиці, поблизу станції «Академік Вернадський», яку свого часу Україна купила в англійців за символічний один фунт стерлінгів, за результатами геоелектричного зондування виявлено чотири аномалії типу «поклад нафти».

Всі статті рубрики