ЦИТАТИ ТИЖНЯ

30.11.2012

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про тих, хто завчасно записує його у Партію регіонів:

— Витоки і причини таких неадекватних коментарів очевидні: деякі претенденти на посаду Голови Верховної Ради України (...) вдалися до цинічних і брехливих тверджень, побачивши в цьому факті загрозу для себе. Рекомендуємо цим діячам, зокрема й тим, які раптово прийшли до тями і відірвалися від своїх молодих пасій, аби виступити з «викриттям», заспокоїтися і повернутися у звичний для себе стан.

(прес–служба ВР)

 

Володимир Шаповал,
голова Центрвиборчкому
— про підсумки виборів в окрузі №14 (Вінниччина):

— У мене була окрема думка по 14–му округу, проте, на жаль, ЦВК не ухвалила рішення про неможливість встановлення там результатів. На жаль, в Україні справедливість і закон не завжди ночують разом.

(УНІАН)

 

Олександра Кужель,
обрана до парламенту від ВО «Баткьівщина»
— про те, чи Партія регіонів уже зібрала більшість у Верховній Раді:

— Вони зараз у ситуації, коли з букв «ж», «п», «о», «а» слово «щастя» ну ніяк не складається. І не через те, скільки їх людей буде в парламенті. А тому, що вони пройшли точку неповернення. Так нікого не ненавиділи за 21 рік незалежності. Не було жодного Президента, до якого ставилися б з таким презирством... Кожен виступ Миколи Азарова жахає мене. Це глибокий час пізнього Брежнєва. А ми знаємо, чим закінчуються подібні процеси.

(«Українська правда»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про те, як зробити ніч приємною:

— Не читайте на ніч газети і не дивіться телепередач. Я думаю, що якщо ви вчините за моєю порадою, то вас не мучитимуть нічні кошмари, а сни будуть винятково казковими.

(Facebook)

 

Тарас Стецьків,
народний депутат VI скликання
— про надію на зміни в українському суспільстві:

— Ті, хто скаржаться на нездатність українського суспільства до всіляких дій, насправді шукають причини, чому це не потрібно робити. Люди здатні до самоорганізації... Потрібно тільки, щоб знайшлася когорта «божевільних», у хорошому розумінні цього слова, політиків і громадських діячів, які цих людей організують і підкажуть, як їм діяти.

(«Главком»)