Один за трьох

Один за трьох

За два тури до завершення першого групового раунду Кубка Європи у чотирьох із восьми квартетів уже визначилися перші учасники наступного раунду змагань.

Нагадаємо, що минулого року до «топ–16» від України пробився БК «Донецьк», який у підсумку зупинився на чвертьфінальній стадії. Але в цьо­му єврокубковому сезоні результати «тигрів», які суттєво оновилися в літнє міжсезоння, м’яко кажучи, не тішать. Навіть тренерська ротація — іспанець Хосеп Беррокаль посеред сезону замінив відставленого серба Владу Йовановича — суттєво не вплинула на гру команди. Як програвали донеччани за старого очільника, так у Єврокубку зазнають невдач під орудою й нового наставника. Щоправда, одного разу Беррокаль таки виграв — у третьому турі «тигри» вдома здолали польський «Сопот». Однак повторити успіх на виїзді не змогли. Виграючи позавчора після першої половини зустрічі 11 пунктів, до завершення двобою донеччани примудрилися програти майже стільки — 67:77. Відтак третя поразка в чотирьох турах практично не залишила чемпіонам України шансів на вихід із групи.

Скальпи з фаворитів на радість донеччанам

Скальпи з фаворитів на радість донеччанам

Чотири тижні тому «Донбас» у Санкт–Петербурзі зазнав найболючішої поразки в КХЛ — 2:9. Однак позавчора ввечері на домашньому льоду палацу спорту «Дружба» підопічні Юліуса Шуплера реваншувалися за той провал, перегравши, хоч і мінімально, найбагатший клуб ліги — СКА.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики