Кому Мальдіви, кому — мітла

Кому Мальдіви, кому — мітла

Без сумніву, виступати у груповому раунді Ліги чемпіонів — почесно й престижно. А ще гра в колі 32 найсильніших команд Старого світу — прибуткова справа. Хай навіть команда програє всі матчі в групі — вона отримає 2,4 млн. євро лише за участь. На жаль, складається враження, що для київського «Динамо» остання складова загальноєвропейського футбольного свята є найголовнішою. Адже, показавши свій максимум у кваліфікації, надалі «біло–сині» просто перестали грати.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олена Костевич: Бойова зброя розбиває руку

Олена Костевич: Бойова зброя розбиває руку

Приймати вітання й нагороди — для Олени Костевич справа звична. Днями 27­річна чернігівка вдруге за рік отримала відзнаку як найкраща спортсменка місяця в Україні. У лютому НОК відзначив Олену за «срібло» європейської першості, хоча основним приводом для визнання став титул кращої в 2011 році за версією Міжнародної федерації стрільби. А повторні вітання підопічна Ігоря Чередінова, з яким вона співпрацює вже 14 років, отримала після перемоги у фіналі цьогорічного Кубка світу, до речі, другої поспіль. «Ви не лише знову стали найкращою, а й гідно справились зі своєю місією — захистити титул, здобутий у 2011­му», — відзначив президент НОК України Сергій Бубка.

Цікаво, що у фіналі КС Олена Костевич випередила француженку Селін Гобервілль, якій на Олімпіаді програла перестрілку за «срібло» на дистанції 10 м. «Я довела, свою перевагу в цьому виді зброї», — сказала «УМ» переможниця Кубка світу, немов виправдовуючись за дві олімпійські «бронзи» Лондона.

Як зазначає олімпійська чемпіонка 2004 року Костевич, виступом на Іграх­2012 вона задоволена. «Я виступила вдало й у Лондоні, й підтвердила свій результат на Кубку світу. Мій результат невипадковий», — говорить Олена. Та й про яку випадковість може йтися, якщо, починаючи з 2002 року, вона демонструє «кучну» стрільбу «по медалях».

Всі статті рубрики