Секс–рабинi Хашима Тачі

Секс–рабинi Хашима Тачі

19–річна українка розповіла балканським газетам сенсаційну новину. За її словами, їй iз допомогою охоронця–чеченця, якого жінка підкупила грошима та секс–послугами, вдалося втекти з сексуального рабства. Власником гарему, в якому її та ще 52 невільниць насильно утримували з допомогою озброєних охоронців, дiвчина називає прем’єр–міністра Косова 44–річного Хашима Тачі. Цю інформацію розповсюдило македонське інформаційне агентство MINA.

Інакше — неприємності

Інакше — неприємності

Ірина Купрейчик, яка стала народним депутатом нового скликання за партійними списками Блоку Юлії Тимошенко по 162–му виборчому окрузі з центром в Охтирці, заявляє, що представники місцевих райдержадміністрацій «рекомендували» їй приєднатися в новому парламенті до провладної більшості. Таку інформацію, нібито отриману від самої Купрейчик телефоном, оприлюднив заступник начальника Сумського обласного виборчого штабу ВО «Батьківщина» Микола Клочко.

УКР–спроба

УКР–спроба

Делегати «Українського конгресу Росії» зберуться з єдиною метою — створити замiсть ліквідованої судом сусідньої держави (УКР) «Організації українців Росії» (ОУР) нове об’єднання, яке відстоюватиме на теренах РФ інтереси української дiаспори. Фактично це буде відповідь на ліквідацію ОУР 18 травня Верховним судом і виключення її з Єдиного державного реєстру юридичних осіб РФ. Окрім того, з’їзд прагне продемонструвати, що створена і зареєстрована 9 квітня міністерством юстиції Росії Федеральна національно–культурна автономія «Українці Росії» є псевдоорганізацією, мета якої лежить далеко за межами відстоювання прав дiаспори. Тоді, нагадаємо, журналістів не пустили на з’їзд новоствореної «автономії», а українська діаспора заявила, що не брала участі у формуванні нового органу, а відтак не визнає його.

Посунься, сестро Либідь

Посунься, сестро Либідь

На схилах Дніпра, зовсім неподалік Печерської лаври, скоро має постати новий храм. Початок будівництва приурочили до святкування 1025–ї річниці Хрещення Русі. Як розповів «УМ» депутат Київської міськ­ради Олексій Омельяненко, у липні наступного року, спеціально «до дати», планують почати будівництво храмового комплексу на честь хрестителя Русі — святого рівноапостольного князя Володимира. Церкву збудують в улюбленому на набережній місці прогулянок киян — біля «ладьї», пам’ятника засновникам Києва та сестрі їхній Либідь.

Тут розгорталася ОУН

Тут розгорталася ОУН

Кандидат історичних наук, доцент Київського національного університету Іван Патриляк презентував у Дніпропетровську дві свої книги — «Встань і борись! Слухай і вір!» та «Перемога або смерть» (видавництво «Часопис»), присвячені українському повстанському руху 1939—1960 років. При цьому науковець звернув увагу, що саме місто на Дніпрі було центром Південно–Східного краю Організації українських націоналістів, крайовий виконавчий орган якої тут з’явився ще в 1941 році з відходом радянських військ і перед приходом німецьких.

Зворотний ефект

Зворотний ефект

15 років позбавлення волі — такий вердикт виніс учора Апеляційний суд Миколаєва садистові, який 9 березня по–звірячому побив і пограбував дівчину. Після нападу юнка пролежала в комі п’ять місяців, перенесла низку складних нейрохірургічних операцій.

Відпочинок по мінімуму

Відпочинок по мінімуму

Цього року влада відверто поскупилася на новорічні та різдвяні вихідні. Відпочиватимемо 30 і 31 грудня, а також 1 січня вже нового року. Про відповідну постанову Кабміну на сторінці Миколи Азарова у «Фейсбуку» написала співробітник департаменту інформації уряду Світлана Прядко. Зокрема, згідно з уточненими даними, робочий день iз понеділка 31 грудня перенесено на суботу 29 грудня. Таким чином, вихідними будуть 30, 31 грудня і 1 січня. Потiм на роботу не пiдемо 5, 6 і 7 січня. Варто зауважити, 30 грудня, 5 і 6 січня випадають на суботу і неділю — дні, які й так є регулярними вихідними.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики