Почекаємо до весни, перевіримось у Сочі

Почекаємо до весни, перевіримось у Сочі

Поступове зниження рівня ртутного стовпчика термометра, немов таймер, відраховує останні дні до старту нового біатлонного сезону. В Україні, щоправда, погода для біатлоністів «нельотна», тож готуються вони там, де сніг лежить ще з жовтня. Днями в норвезькому Шушені національна збірна провела завершальний етап підготовки. Провівши модифіковану індивідуальну гонку, тренерський штаб на чолі з Василем Карленком визначився з основним складом, який представлятиме Україну на Кубку світу, та найближчим резервом, який змагатиметься в Кубку IBU.

Повернення до витоків

Повернення до витоків

Заживши світової слави за часів Радянського Союзу, в незалежній Україні жіночий гандбол певний час лишався на плаву. Наші дівчата здобули «срібло» чемпіонату Європи 2000 року, «бронзу» Олімпіади–2004 в Афінах. Але далі ручний м’яч пішов по низхідній. Наш найуспішніший ігровий вид спорту переживає кризу. Але й посеред похмурих буднів, буває, трапляється позитив.

«Після п’ятирічної перерви «Кубок Турчина» повертається до Києва», — з радістю повідомив на позавчорашній прес–конференції президент ФГУ Валерій Третьяков. Цей міжнародний турнір, що стартує завтра, знову буде сильним і представницьким.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики