Обнулення, помножене на 5

Обнулення, помножене на 5

Мітинг під Центральною виборчою комісією, хоч і порідів, але вистояв ніч із понеділка на вівторок. За півгодини до півночі відбулася сутичка з «Беркутом», який не дозволив встановити намет, тож людям довелося мокнути під холодним дощем, час від часу ховаючись у підземному переході на станції метро «Печерська».

Вибори: перезавантаження

Вибори: перезавантаження

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Проблему п’яти скандальних мажоритарних округів влада бажає вирішити на власну користь. Якщо перемога провладного кандидата під великим сумнівом (бо досягнута сумнівними рішеннями судів чи побиттям людей) або її не вдається забезпечити вже більше тижня через значну перевагу опозиційного кандидата, тоді треба рубати з плеча і призначати перевибори.

Сергій Гайдай: Після поразки в 2015 році Януковичу просто нікуди буде тікати

Сергій Гайдай: Після поразки в 2015 році Януковичу просто нікуди буде тікати

На книжковій полиці в офісі Сергія Гайдая на вулиці Костельній поруч із нардепівськими опусами — інавгураційні промови президентів США, вибрані твори Карла Маркса і Енгельса, Кастанеди, «Діалоги» Платона, «Третя хвиля» Тофлера, енциклопедія масонства, історія запорізьких козаків Яворницького. Остання з прочитаних, за словами господаря, — біографія Стіва Джобса авторства Волтера Айзексона.

Всі статті рубрики