«Нашатирна справа»

«Нашатирна справа»

Коротко нагадаємо історію цієї справи: у вересні 2007 року в місті Жашкiв, що на Черкащині, стався прикрий випадок. Завідувачка дитсадка Валентина Василівна Македон, мати дружини Вадима Колесніченка Лілії Македон, під час сварки «скрутила» виховательку Хрущ Галину та влила їй у горло нашатирного спирту. Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня. Сварка сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон у тому, що та не виконує свою роботу. Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади «регіоналів» терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої — тещу Колесніченка виправдали. І навіть коли почалася апеляція, Валентина Василівна отримала винятковий привілей — суд провів виїзне засідання за місцем її проживання.

Зараз триває апеляція, однак засідання постійно переносили то через хвороби, то через відпустки суддів. Захист наполягає: справу навмисне затягують. Однак минулого тижня суд таки відбувся. Продовження цієї історії — в матеріалі «УМ».

Чи потрібен кулемет у домашньому господарстві?

Чи потрібен кулемет у домашньому господарстві?

Два кулемети, два автомати Калашникова, пістолет–кулемет, штик–ніж, десять гранат, десять запалів до ручних гранат та димових шашок, металеві корпуси мінометних мін, а ще тротил та близько ста набоїв. Отакий запас зробив 32–річний мешканець Серединобудського району вдома й зберігав усе в будинку та в сараї — «під рукою».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики