Рукою в небо

Рукою в небо

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

5 жовтня, у день роковин смерті легендарного Стіва Джобса, якого називають «батьком» комп’ютерних технологій, відкрили пам’ятник, що зветься «Спасибі, Стіве». На відкриття прийшли молоді хлопці та дівчата з роздрукованими портретами Джобса.

Оголили... вишиванки

Оголили... вишиванки

У центрі американського мегаполіса Чикаго українські дівчата символічно зняли верхній одяг. Утім, на відміну від одіозних активісток Фемен, на показ виставили не жіночі груди, а вишиванки. Зробили це вони для відео, яке нещодавно з’явилося в інтернеті. У ролику група молодих та привабливих дівчат, гуляючи вулицями міста, зустрічають українку у вишиванці й вирішують самі носити подібний одяг. Таким чином молодих українок, які живуть за межами України, закликають не асимілюватися, а залишатися собою і не втрачати своєї національної ідентичності.

Крим погуляє на студентські гроші?

Крим погуляє на студентські гроші?

Чинне Міністерство освіти продовжує дивувати своїми реформами. Наприклад, одна з останніх — починати навчальний рік у вишах не з 1 вересня, як зараз, а з 1 жовтня. Місяць оксамитового сезону спудеї мають витратити з розумом — на дешевий відпочинок у Криму. Таку ідею освітянам підкинув голова Радміну Криму Анатолій Могильов. На його думку, за рахунок студентів удасться продовжити курортний сезон у Криму. «У багатьох європейських країнах навчальний рік для вузів починається у жовтні. Вересень підходить для відпочинку в Криму, це час оксамитового сезону, унікальних фестивалів та суттєвого зниження цін на проживання в готелях і санаторіях. Ми дамо додаткові можливості для відпочинку нашої молоді, розширимо рамки курортного сезону. Не думаю, що це сильно вплине на навчальний процес», — сказав Могильов.

Попов обіцяє стабільність

Попов обіцяє стабільність

До 17 жовтня заклади бюджетної сфери та житловий фонд повністю підключать до централізованого опалення. Таке завдання перед комунальниками поставив очільник Київської міськдержадміністрації Олександр Попов під час розширеного засідання Колегії КМДА, повідомила учора прес–служба Київської міської державної адміністрації.

Яма для прокурорів

Яма для прокурорів

Жахливе ДТП сталося у центрі столиці минулої п’ятниці. Іномарка «БМВ» зіткнулася із «Тойотою Камрі» та зачепила «Газель». У першій машині одразу загинуло двоє пасажирів. Водій вижив, але його госпіталізували з важкими травмами. Як з’ясувалося, всі троє пасажирів «бімера» були працівниками столичної прокуратури. Тілесні ушкодження також отримали водій та пасажири іншої іномарки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мишоловок не вистачає?

Мишоловок не вистачає?

Громадськість України знову дізнається новини про перебіг так званих «торгових воєн» iз Росією з сайту Росспоживнагляду. Нещодавно відомство «братньої» країни оприлюднило список претензій до українських виробників м’яса і молока, чию продукцію з 26 вересня цього року заборонено завозити та продавати на території Російської Федерації.

«Месник» iз «Каравану»

«Месник» iз «Каравану»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Правоохоронці встановили особу вбивці трьох охоронців ТРЦ «Караван». Ідентифікувати стрілка вдалося співробітникам карного розшуку після дзвінків свідомих громадян. Уже в п’ятницю правоохоронці відзвітували: невідомим злочинцем, який розстріляв у столичному торгово–розважальному центрі трьох охоронців і поранив четвертого, є уродженець Кам’янки–Бузької Львівської області 38–річний Ярослав Теодозійович Мазурок. «Ця людина працювала у приватних охоронних структурах. Займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу», — заявив очільник МВС Віталій Захарченко.

Комунальники–«розбійники»

Комунальники–«розбійники»

Це вже далеко не перший напад на учасників акції на захист державної мови, яка триває біля Українського дому в Києві третій місяць поспіль. Цього разу від варварських дій людей, перевдягнених у комунальників, постраждав намет політичної партії «Наша Україна», встановлений разом з Українською народною партією та Конгресом українських націоналістів на знак протесту проти так званого «мовного закону» Ківалова—Колеснiченка.

Всі статті рубрики