Гірше, ніж у казармі

Гірше, ніж у казармі

Учора звільнені у запас або відправлені у відставку військовослужбовці разом із сім’ями пікетували Кабінет Міністрів, вимагаючи, врешті–решт, виділити їм квартири. В Україні без власного даху над головою живуть кілька десятків тисяч людей у погонах, частина з них стоять у черзі на квартиру щонайменше десять років.

Протест прапорами

Протест прапорами

Якщо досі біля входу в обласну прокуратуру не висіли жодні знамена, то позавчора з’явилися одразу два — державний синьо–жовтий та націоналістичний червоно–чорний. Правда, встановлювали їх не працівники прокуратури і провисіли прапори зовсім недовго.

Голодні і підневільні

Голодні і підневільні

Українці та один громадянин Грузії, які перебувають на борту судна «Тузла», благають про допомогу. Більше шести місяців судновласник не виплачував морякам зарплату. За словами екіпажу, він просто їх кинув.

Універсальна посмішка

Універсальна посмішка

Відомому в усьому світі зображенню «смайлика» вчора виповнилося 30 років. Вважається, що вперше в інтернет–повідомленні його використав Скотт Фалман, професор комп’ютерної школи американського університету Карнегі Меллона у Піттсбургу.

Інфаркт після овацій

Інфаркт після овацій

Довгоочікувані й надуспішні гастролі «Ленкому» у Києвi завершилися сумною звісткою — до реанімації потрапив корифей театру, народний артист СРСР Леонід Бронєвой. 83–рiчного актора, який у виставі «Вишневий сад» виконує роль Фірса, позавчора було госпіталізовано до Київського міського центру серця з підозрою на інфаркт міокарда.

Сів літак, та не так

Сів літак, та не так

Позавчора ввечері з першими сутінками мешканці розташованої неподалік райцентру Косів Черганівки побачили дивне явище: на околицю їхнього села падав неопізнаний літаючий об’єкт. Про надзвичайну подію відразу повідомили у райвідділ міліції.

Снайпер iз минулого

Снайпер iз минулого

Пізніше міліціонери дізналися, що нинi пенсiонер Антон Терещенко під час Другої світової війни був одним iз найкращих снайперів у роті розвідки, який поклав чимало ворогів. Нa рахунку вeтepaнa — більше 40 фашистів.

Три мільярди — на оборону Росії

Три мільярди — на оборону Росії

Господарський суд Києва вчора частково задовольнив позов Міністерства оборони Росії до українського уряду щодо боргів корпорації «Єдині енергетичні системи України». Суд постановив, що Кабінет Міністрів України мусить сплатити борги «ЄЕСУ» російському Міноборони в розмірі 3 млрд. 113 млн. 53 тис. 506 грн. 26 копійок.

Всі статті рубрики