Кров радикала

Кров радикала

На кандидата в народні депутати Олега Бойка — члена Радикальної партії — вчора вночі напали невідомі. Злочин трапився у Дніпровському районі, неподалік будинку, де мешкає потерпілий.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Обирайте не нове обличчя, а новий курс»

«Обирайте не нове обличчя, а новий курс»

Що стало поштовхом до того, аби «Наша Україна» взяла участь у виборчому процесі, лідер партії «Наша Україна», третій Президент України Віктор Ющенко пояснює просто. Бо він зрозумів, що на болючі для нашої країни запитання не знаходить відповідей у тих двох основних політичних сил, що вважають себе українською політичною елітою.

«Язикатий» образився за «агента Кремля»

«Язикатий» образився за «агента Кремля»

Співавтор провокаційного законопроекту «Про мовні засади» «регіонал» Вадим Колесніченко подав до суду на «нашоукраїнця» Ярослава Кендзьо­ра, народного депутата шести скликань. Позовна заява стосується виступу Кендзьора 22 червня з трибуни Верховної Ради з приводу затвердження «регіональної» російської мови; тоді він назвав Колесніченка «відомим агентом Кремля, істинним терористом і агентом іншої держави».

Обережно: настає покращення

Обережно: настає покращення

На вчорашньому засіданні уряду було схвалено законопроект «Про держбюджет на 2013 рік», повідомив відразу потому на брифінгу міністр фінансів Юрій Колобов, назвавши бюджет «абсолютно реалістичним».

Дон Піон. Запах на мільйон

Дон Піон. Запах на мільйон

До вересня цього року Держуправління справами (у народі — ДУСя) придбало квітів для прикрашання офіційних заходів за участі Президента України аж на 900 тисяч гривень. Про це сповіщає «Вісник державних закупівель».

Кабмін відхрестився від боргів «ЄЕСУ»

Кабмін відхрестився від боргів «ЄЕСУ»

Листи за підписом Павла Лазаренка не є підставою для сплати будь–якого боргу державою Україна, і претензії Міністерства оборони РФ є безпідставними. Так заявив на вчорашньому засіданні в Господарському суді Києва представник Кабінету Міністрів Андрій Богдан, передає «Українська правда».

Всі статті рубрики