Велосипедно–піротехнічні вихідні

Велосипедно–піротехнічні вихідні

Цими вихідними у столиці відбудеться низка цікавих подій. Уперше в Києві пройдуть дитячі велоперегони. Як повідомляє прес–служба Асоціації велосипедистів Києва, завтра о 10.50 у парку Дружби народів пройдуть змагання серед найменших «роверистів». У неділю о тій же порі змагатимуться підлітки. Надвечір суботи, о 16.00, на перехресті вулиці Поліської та Старобориспільської (у Микулинському лісі) асоціація відкриє «Маршрути здоров’я» (рекреаційні маршрути — для велосипедів, лиж та пішої ходи по парках Києва). На відкритті очікується участь українських спортсменів — олімпійських чемпіонів. 

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наркотики. Недорого...

Наркотики. Недорого...

Якщо вам у Києві на виході з переходу, тунелю чи просто серед вулиці вручать не агітку якоїсь партії, рекламу дверей чи інформацію про знижки, а рекламу наркотика — не дивуйтеся. Свого часу галасу наробили листівки із зображенням напівголих дівчат, на яких пропонують замовити собі котрусь для інтимного дозвілля. Але ж нічого — звиклися, і тепер таке нікого не дивує...

Прийшов час реклами синтетичних стимуляторів та стимуляторів–ейфоретиків. Наступного разу здивує хіба що пропозиція послуг кілера.

Всі статті рубрики