«Обпечені водою»

«Обпечені водою»

Рятувально–пошукову операцію в Краснодарському краї, де в ніч на 7 липня страшна повінь «по вінця» затопила місто Кримськ, завершено. За останніми даними, загиблих — 172 людини, постраждало загалом 30 тисяч людей, чиї оселі затопило водою й грязюкою або взагалі знесло стрімким потоком.

«Ні!» «стіні»

«Ні!» «стіні»

Російськомовна версія «Вікіпедії» вчора на добу призупинила роботу на знак протесту проти розгляду Держдумою Росії поправок до закону «Про інформацію». При спробі зайти на будь–яку статтю «Вільної енциклопедії» російською мовою користувачі бачили тільки її перекреслений логотип із поясненням про причину страйку.

Суд проти президента

Суд проти президента

У Єгипті, як і прогнозували експерти, починається протистояння (поки що переважно юридичне) між новообраним президентом–ісламістом Мохаммедом Мурсі і військовими, які після минулорічної революції тимчасово взяли повноту влади на себе. Позавчора Конституційний суд Єгипту скасував декрет глави держави про відновлення роботи парламенту. Нагадаємо, Вища військова рада розпустила його після рішення Конституційного суду про невідповідність парламентських виборів основному закону. Проте Мурсі минулої неділі наказав парламенту відновити роботу й постановив, що нинішнє скликання працюватиме доти, доки не буде ухвалено й імплементовано нову Конституцію.

«Наколядував» на 99%

«Наколядував» на 99%

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Колишньому прем’єр–міністрові Ізраїлю Ехуду Ольмерту, який обіймав цю посаду у 2006—2009 роках, загрожує ув’язнення. Позавчора єрусалимський окружний суд визнав його винним у використанні службового становища в особистих цілях, водночас виправдавши за двома іншими епізодами, об’єднаними в одну кримінальну справу. Був іще й четвертий епізод — Ольмерта підозрювали у співучасті в незаконному прослуховуванні телефонних розмов співробітників його канцелярії. Але в цьому випадку віддана і незмінна глава канцелярії Шула Закен узяла всю провину на себе, «відмазавши» шефа.

Всі статті рубрики