Шкода від «Шкоди»

Шкода від «Шкоди»

У Харкові сталася подія, що має всі шанси набути статусу нового «мажорського» скандалу. Минулої п’ятниці автомобіль «Шкода» на повній швидкості збив 31–річну Ірину Козлову, яка переходила дорогу поблизу станції метро «Наукова». Жінка скористалася пішохідним переходом і жодних правил не порушила, але це не вберегло її від автомобільних коліс — iз численними травмами вона потрапила до лікарні швидкої допомоги, де перебуває до сьогоднi у важкому стані.

Школярику, привiт вiд упира

Школярику, привiт вiд упира

Нацiональна комісія з питань захисту моралі виявила на шкільних зошитах рекламу, що порушує права дитини. Зошити продавали в торговельних мережах Запоріжжя, Івано–Франківська, Львова, Одеси, Сімферополя, Харкова, Черкас та на київській «Петрівці». Продукцiя, виготовлена, як вказано на палiтурцi, дніпропетровським видавництвом «Зоря», на останній сторінці містить рекламу вульгарних рингтонів до мобільних телефонів. Наприклад, «Нажерлася сволота!», «Візьми мене, ну візьми мене», «Хлопчик даун», «Радiй, упир. Тобі СМС від якоїсь гниди» та інші подiбнi. Як повідомили в Нацкомiсії, аморальнi зошити «вдалося локалізувати».

Випадок, який змінив життя

Випадок, який змінив життя

Приморський районний суд Одеси засудив місцевого 47–річного жителя Андрiяша до двомісячного тюремного ув’язнення за жорстоке поводження з котом (ч. 1 ст. Кримінального кодексу України). Як передає прес–служба райсуду, крім ув’язнення, садист заплатив три тисячі гривень за лікування тварини.

Усьоме дiд

Усьоме дiд

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У мера Києва Леоніда Черновецького побільшало внуків. Поповнення у родині сина градоначальника — Степана. «Я щасливий! Жанна Черновецька — дружина мого сина Степана — до Великодня подарувала моєму синові двійню», — повідомив мер на персональному сайтi. Обоє малюків — хлопчики. Їх вирішили назвати Михайлом та Степаном. Черновецький пояснив: онукiв назвуть на честь його батька та синового діда по лінії матері.

Хто пiд пам’ятником?

Хто пiд пам’ятником?

У Турці хочуть перепоховати останки воїнів Радянської армії. І це повiдомлення вже зчинило ґвалт у росiйських iнтернет–виданнях. Рішення міської ради є, але до повного його виконання ще далеко. Проте громадськість упевнена, що зробити це варто.

Під вінець ніколи не пізно

Під вінець ніколи не пізно

Одразу після Великодня в Харкові відбулося доволі незвичайне весiлля. Під вінець пішли 39–річна харків’янка Світлана Артюшкова і її 101–річний обранець Данило Старовойтов. Церемонія проходила не в урочистій обстановці — без білої сукні, фати, обручок і гостей. «14 березня наречені подали заяву до РАЦСу, а 18 квітня їхнiй шлюб зареєстрували. За бажанням самих громадян, церемонія проходила не в урочистій атмосфері: наречені розписалися, отримали штампи в паспортах і пішли додому», — розповіла «УМ» начальник реєстраційного відділу Ленінського РАЦСу міста Харкова Вікторія Гужва.

На гробки беріть парасольки

На гробки беріть парасольки

Великодні свята не тішили українців весняним теплом. Не дочекаємося сонечка і найближчими днями, якi називаються поминальними. Дощова погода утримається упродовж усього тижня. Холодно вже не буде, однак і сонце крізь хмари не пробиватиметься.

Колючі, але не їжаки

Колючі, але не їжаки

Днями самка дикобраза з Київського зоопарку народила одразу трьох діточок. Поки що стать малечі невідома, адже визначити її можна не раніше 6–місячного віку. Одного з новонароджених працівники зоопарку забрали на штучне годування, оскільки матір «відмовилася» від нього. Тепер раціон «гидкого каченяти» складається з суміші коров’ячого молока, жовтка курячого яйця та глюкози. Пiдiгрiту сумiш дають малюку через кожні дві години.

«Тайган» у «Казці»

«Тайган» у «Казці»

Своїм учорашнім рішенням депутати Верховної Ради Криму остаточно визначили долю філії Ялтинського приватного зоопарку «Казка», що належить їхньому відомому колезі Олегу Зубкову. Відтепер це — зоологічний парк місцевого значення «Сафарі–парк «Тайган». Його площа — понад 32 гектари, місцезнаходження — околиця райцентру Білогірськ, територія колишньої військової частини урядового зв’язку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики