Держдума оцінила ВВП

Держдума оцінила ВВП

Сьомого травня Віктора Януковича чекають у Москві — минулий/майбутній президент Росії Володимир Путін сподівається бачити главу Української держави на своїй інавгурації нарівні з очільниками Білорусі й Казахстану, з якими спільно будує Євразійський економічний союз. Олександр Лукашенко й Нурсултан Назарбаєв, за словами керівника справами президента РФ Володимира Кожина, вже прийняли запрошення. Приїдуть і давні друзі ВВП — скандальний екс–прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі та колишній канцлер ФРН, а нині — найманий менеджер «Газпрому» Герхард Шредер.

Вчасно зійшов iз дистанції?

Вчасно зійшов iз дистанції?

Кандидатом на виборах президента США від Республіканської партії стане мормон, бізнесмен і мільйонер Мітт Ромні. Тепер це можна стверджувати майже напевне, адже у 65–річного екс–губернатора штату Массачусетс фактично не залишилося рівних суперників у боротьбі за право балотуватися на пост глави держави від республіканців. Колишній спікер Палати представників Ньют Гінгріч та конгресмен із Техасу Рон Пол, судячи з рейтингів, перебувають у нижчій ваговій категорії. А єдиний, хто міг скласти Ромні конкуренцію — 53–річний ультраконсерватор Рік Санторум, — учора оголосив, що вибуває зі змагання за звання кандидата в президенти. Це несподіване рішення Санторум оприлюднив після того, як минулого тижня програв на праймеріз у штатах Вісконсін, Меріленд та столичному окрузі Колумбія. Загалом колишній сенатор від штату Пенсильванія здобув перемогу на попередніх виборах в 11 штатах. І хоча за цим показником Ромні його значно випереджає, до з’їзду Республіканської партії, яка влітку має остаточно визначитися зі своїм кандидатом, ще багато могло змінитися.

Загублені острови

Загублені острови

Хвиля страйків у кризовій Греції не вщухає і, що особливо непокоїть на порозі курортного сезону, вже створює відчутні незручності туристам. Сьогодні мають завершити дводенний страйк моряки, які забезпечують рух поромів між грецькими островами. Вони протестували проти змін у своєму «соціальному пакеті» — Федерація моряків так і не змогла вмовити уряд відмовитися від радикального скорочення доплат до моряцьких зарплат і пенсій. До того ж чимало моряків упродовж багатьох місяців не отримують навіть скороченої зарплатні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики