А я люблю великою компанією!..

06.03.2012

Наступного тижня Віктор Янукович планує зустрітися з керівниками депутатських фракцій Верховної Ради, зокрема й опозиційних. Розмову буде проведено з нагоди початку нового пленарного тижня, повідомила прес–служба Президента.

Намір Банкової обурив опозиційні фракції парламенту, котрі вже два тижні домагаються особистої аудієнції у Віктора Федоровича. «Президентська адміністрація вирішила змінити формат і «заговорити», нівелювати гострі та неприємні для Януковича питання. А це — знищення демократії, політичні переслідування, невиконання резолюції ПАРЄ, соціально–економічні провали влади», — вважають опозиціонери.

У заяві, котра була поширена вчора за підписами керівників фракцій «НУНС» і БЮТ Миколи Мартиненка та Андрія Кожемякіна, йдеться про те, що наполягання на форматі «всі фракції» — це небажання вести діалог з опозицією. І така зустріч не вирішить жодних проблем. «Ми не хочемо, щоб важлива розмова про майбутнє країни перетворилася на фарс, який країна регулярно бачить у Верховній Раді», — заявили нардепи.