Два роки — за подвійне вбивство...

Два роки — за подвійне вбивство...

Зазначимо, що 48–річний засуджений не тільки не розкаявся у скоєному, а й навіть зумів привернути до себе суспільну підтримку мешканців Миколаєва, розцінивши свій вчинок як «цивільний подвиг» і заявивши суду, що «якщо кожен українець вчинить так само, як він, — країна зміниться на краще в ту ж мить!» Вийти на волю він зможе вже через рік, адже половину терміну відсидів у СІЗО, поки тривали досудове слідство і розгляд його справи.

«Тузи» з рукава

«Тузи» з рукава

Троє молодих полтавців познайомилися з двома старшими за віком земляками–підприємцями, котрі полюбляли грати в карти на гроші. Саме для них нові знайомі підшукали, здавалося, ідеального суперника. За легендою, фермер із Шишацького району тільки–но вигідно продав свій урожай і тепер не проти поставити на кін фортуни досить кругленьку суму. Для того щоб усе відбувалося «по–чесному», хлопці підготували навіть «нейтральну територію» — квартиру в «спальному» мікрорайоні обласного центру.

«Заґратована» сімейка

«Заґратована» сімейка

Пошуки нелегального ринку збуту меленого маковиння привели 53–річну мешканку Косівщини в покутське місто Снятин. Чимала вартість пакета із зіллям — 10 тисяч гривень за кілограм — відлякала багатьох «клієнтів», але грошовитий покупець таки знайшовся. Ним виявився співробітник відділу боротьби з нелегальним обігом наркотиків, тож торговку «соломкою» затримали.

Всі статті рубрики