«Перерва» у «Планеті щастя»

«Перерва» у «Планеті щастя»

Цього тижня на Першому Національному стартував перший вітчизняний серіал про сучасних школярів, в якому реальність переплетена з фантазіями головного героя Сергія. А у голові цього підлітка є місце Робінзону Крузо, розвіднику часів Другої світової, Отелло і Дездемоні. Кіношною елітною школою стала справжня дніпропетровська «найкрутіша» школа «Планета щастя». А більша половина дітей–акторів — вихованці місцевої Студії кіно, телебачення і театру «Вмєстє». У кожній серії присутня зірка, скажімо, брати Борисенки, Даша Малахова або Максим Неліпа.

Про серіал ми говоримо з Людмилою Степанівською, одним iз продюсерів серіалу, журналістом, яка працювала, зокрема, на дніпропетровських каналах — «27–му» та «11–му».

Казочки про закоханих вампірів

Казочки про закоханих вампірів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Анонсований каналом ТЕТ серіал власного виробництва «Спліт», показ якого стартує з наступного тижня, напевне, займе місце «Щоденників Темного» — ще одного серіалу про нечисту силу, знятого у вертикальному форматі. Тобто кожна серія — це окрема історія, у нашому випадку — сучасна казка: або з претензією на те, аби називатися страшною, або часом — таки дійсно страшна. Містичні серіали — одна з граней загального оновлення та переформатування цього каналу. Варто визнати: донедавна ТЕТ або не мав свого обличчя, або мав, але не надто виразне. Тепер же, з приходом нового менеджменту на чолі з генеральним продюсером Іриною Костюк, канал переорієнтувався на молодіжну жіночу аудиторію, яка «не париться», помітно пожвавився і почав поступово підвищувати показники та, зрештою, після тривалої перерви змусив говорити про себе.

Напівкровка Лія і 428–річний Кай

Напівкровка Лія і 428–річний Кай

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Колиска» молодіжного серіалу «Спліт» — Ізраїль, де його вперше відзняли 2009–го, а цього року там стартував третій сезон стрічки. Серіал уже показують у 78 країнах світу. Для каналу «ТЕТ» «Спліт» зняла російська компанія «Вайт Медіа», яка має право продавати його в Росії, тому зрозуміло, якою мовою говорять герої та які актори задіяні. Зйомки серіалу досі «киплять» у Санкт–Петербурзі, в якому, на думку режисера Влада Ланне, просто вирує загадковість.

Всі статті рубрики