Варшавський іспит Януковича

Варшавський іспит Януковича

Візит до Варшави для Президента України Віктора Януковича вчора почався зі спілкування з польським колегою Броніславом Коморовським, який запросив його на робочий ланч. Оскільки Польща, попри все, залишається й адвокатом, і другом України в Євросоюзі, ця зустріч для Віктора Федоровича була принаймні не напруженою. «Хотів би привітати із досягненнями, які видно по практично узгодженій угоді про створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Це дуже важливий крок у доброму напрямку», — цитує УНІАН слова Коморовського до Януковича.

Законний водій міністра

Законний водій міністра

Уже п’ятий свідок у справі Юрія Луценка — колишній старший оперуповноважений з особливих доручень Валерій Морецький — підтвердив законність працевлаштування водія екс–міністра Леоніда Приступлюка в Департамент розвідувально–пошукової діяльності МВС. Учора пiд час допиту в Печерському райсуді столиці пан Морецький (як і попередні четверо свідків) однозначно заявив, що всі водії міністрів (і в часи Білоконя, і в часи Цушка) працевлаштовувалися в Департамент розвідувально–пошукової діяльності МВС.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ні достукатись, ні перелізти

Ні достукатись, ні перелізти

Українці кажуть: якби знав де впадеш — підстелив би соломи. Зазвичай цю приказку вживають тоді, коли вже пізно «стелити» собі якийсь захист. У даному ж випадку сталося навпаки. Перед початком нинішньої сесії навпроти центрального входу до будівлі Верховної Ради поставили міцну металеву загорожу заввишки два метри. Паркан звели на краю зеленого газону Маріїнського парку — впритул до облицьованого плиткою майданчика перед парламентом.

Від минулого тижня це єдиний захист Верховної Ради від обурених натовпів: як писала «УМ», невеличкий металевий парапет, який стояв на самій площі перед ВР, знесли «афганці». Тепер, якби не було двометрової загорожі, Верховна Рада залишилася б узагалі беззахисною. Отож виходить, що «солому» постелили вчасно.

Є припущення, що надалі пікетників не пускатимуть саме за цю — потужну — огорожу.

«Україна молода» спробувала дізнатися, хто й навіщо встановив паркан навпроти Верховної Ради, а також чи є в цьому політична складова. Виявилось, що загорожу будували начебто без відома парламенту та столичної влади...

Всі статті рубрики