Острівна творчість

Острівна творчість

Поки в Києві фанати з нетерпінням очікують на приїзд Шакіри, колумбійська співачка прикуповує нерухомість.

Нагадаємо, саме Ша­кіра виступатиме 8 жовтня на відкритті оновленого перед чемпіонатом Європи 2012 року НСК «Олімпійський». Глядачів, які захочуть подивитися на це дійство «вживу», організатори попереджають: кількість місць на стадіоні під час відкриття буде на 20 тисяч меншою порівняно з «нормальною» місткістю трибун, оскільки на вимогу Шакіри сцену для її виступу встановлять на широкій східній трибуні.

«Кажіть «мадам», а то як дам!»

«Кажіть «мадам», а то як дам!»

Французькі феміністки почали акцію, мета якої — вилучити з офіційного та загального вжитку слово «мадемуазель» (у перекладі — «панянка», так звертаються до незаміжніх дівчат). На думку активісток жіночого руху за рівноправ’я, «мадемуазель» є словом «сексистським». Адже, звертаючись таким чином до молодої жінки, чоловік ніби зобов’язує її зiзнатися, заміжня вона чи ні. Натомість щодо чоловіків у французькій мові є єдине загальноприйняте звертання — нейтральне «мосьє» («пан»), незалежно від сімейного стану та віку. Як повідомляє агенція DPA, в рамках своєї акції феміністки мають намір звертатися з відповідними письмовими петиціями до депутатів парламенту, членів уряду тощо.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приїжджає Янукович до Донецька і бачить, що там будується величезний готельний комплекс. Питає, а хто це, мовляв, будує?

— Син ваш будує, Вікторе Федоровичу.

Приїжджає до Львова. Бачить — будується крутий ресторан.

— Син ваш будує, Вікторе Федоровичу!

У Криму — гігантська туристична база, в Києві — забудова Гідропарку...

— Хто це все будує?

— Так син же ваш будує, Вікторе Федоровичу!

— Мда–а–а–а, — каже Янукович. — Таке відчуття, що в цій країні працюємо тільки я і мій син.

Всі статті рубрики