Острівна творчість

30.09.2011
Острівна творчість

Поки в Києві фанати з нетерпінням очікують на приїзд Шакіри, колумбійська співачка прикуповує нерухомість.

Нагадаємо, саме Ша­кіра виступатиме 8 жовтня на відкритті оновленого перед чемпіонатом Європи 2012 року НСК «Олімпійський». Глядачів, які захочуть подивитися на це дійство «вживу», організатори попереджають: кількість місць на стадіоні під час відкриття буде на 20 тисяч меншою порівняно з «нормальною» місткістю трибун, оскільки на вимогу Шакіри сцену для її виступу встановлять на широкій східній трибуні.

Але виступ у Києві — це найближче майбутнє, а 34–річна зірка як особа практична вже планує своє життя далеко наперед. Днями Шакіра разом із 68–річним засновником рок–гурту «Пінк Флойд» Роджером Уотерсом придбала острів Бондс Кей у Карибському морі. У райському куточку, який обійшовся їм у 16 мільйонів доларів, бізнес–партнери планують облаштувати фешенебельний курорт.

Як повідомляє сайт Contact Music, нові власники планують звести на острові готелі та будиночки класу «люкс», щоб створити «окремі умови для відпочинку творчих людей». За словами інвестора з Маямі Артуро Рубінштейна, який також бере участь у проекті, йдеться про «нову мистецько–культурну концепцію пляжного туризму». Наразі на Бондс Кей є п’ять пляжів, три бухти й кілька водоспадів.