Вiдмашка Платіні

Вiдмашка Платіні

Голова УЄФА Мішель Платіні, генеральний секретар організації Джанні Інфантіно, виконавчий директор Девід Тейлор, комісар Євро–2012 Жак Ламбер та операційний директор Мартін Каллен, — всi зразу вiдповiдальнi особи Європейського футбольного союзу прибули в Україну. Напрочуд насичена програма візиту обумовлена його тривалістю — за два дні делегати відвідають чотири міста. Учора вони інспектували: Львів, Харків, Донецьк. Сьогодні заплановано оглянути Київ.

Корови Азарова не дочекалися...

Корови Азарова не дочекалися...

Надзвичайна подія трапилася на Волині у день приїзду в область Прем’єр–міністра Миколи Азарова минулого тижня. Як повідомили львівські залізничники, в четвер уранці на перегоні Переспа—Ковель швидкий потяг «Одеса—Ковель» урізався в стадо корів, яке невідомо яким чином опинилося на колії. Унаслідок зіткнення загинуло двадцять рогатих. Потяг затримався в дорозі лише на сорок хвилин.

Подалі від Табачника

Подалі від Табачника

Уже четвертий день поспіль активісти «антитабачниківського руху» не згортають намети під стінами Національного університету «Києво–Могилянська академія». Вони не збираються припиняти свій довгостроковий страйк, допоки міністра освіти і науки України Дмитра Табачника не відправлять у відставку. «Хоч зараз нас і небагато, чоловік 20, але кількість учасників збільшуватиметься. Міліція наразі нам не перешкоджає, оскільки розуміє, що це мирна безконфліктна акція протесту», — розповідає «УМ» активістка Братства святого Луки Ганна Сінькова.

Щоб не згоріла Україна

Щоб не згоріла Україна

МНС оголосило найвищий рівень пожежної небезпеки в Україні на 27—28 вересня, 5–го класу. Отже, треба бути обережними, якщо ви плануєте похід до лісу. Невелика іскра може спричинити серйозне полум’я. Регіонами, які не входять до зони ризику, МНС назвало Карпати та Прикарпаття. Утiм уже зараз через необережне поводження з вогнем у Запорізькій області згоріли дві дерев’яні споруди, копицi сiна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новий рiк в Умані

Новий рiк в Умані

Люди з пейсиками вже заполонили Умань. Зустрічати іудейський Новий рік Рош–ха–Шана біля могили цадика Нахмана, який випадає на ніч iз 28 на 29 вересня, до цього древнього міста, як очікують, цьогорiч прибуде рекордна кiлькiсть паломників — 30—70 тисяч. «Поки до Умані прибули більше 5 тисяч хасидів. Найбільше паломників приїхало з Ізраїлю, але є й із таких далеких країн, як Австралія, Норвегія та Ірландія», — розповідає «Україні молодій» Петро Паєвський, заступник міського голови Умані. За його словами, дані з аеропортів свідчать, що в Борисполі має приземлитися 16 тисяч паломників, ще майже 7 тисяч очікує Одеса і 2 тисячі — Вінниця. Водночас готелі Умані здатні прийняти тільки тисячу паломників, а всі інші, як це завжди буває, житимуть у наметах та приватних оселях. Як повідомили «УМ» у прес–службі Черкаської облдержадміністрації, у приватному секторі Умані планується розмістити 12 тисяч паломників, ще 8 тисяч — у багатоповерхівках, 5 тисяч хасидів житимуть у наметових містечках і стільки ж — у місцевих готелях та в приміщенні заводу «Мегомметр».

Душа й амбіції «фатальної жінки»

Душа й амбіції «фатальної жінки»

До своїх перших гастролей в Україну поп–діва Брітні Спiрз поставилася відповідально. Прибула не в день концерту, як це практикують інші зiрковi гастролери, а завчасно — Брітні прилетіла до нас iз Росії, де виступала в Москві та Санкт–Петербурзі. Свій український вікенд співачка провела з користю: як повiдомляє сайт телеканалу «1+1», після відпочинку в готелі «Опера», в якому для Брітні Спiрз зарезервовано цілий поверх, вона прогулялася Хрещатиком, посмакувала кавою й тістечком у кав’ярні в Пасажі та пройшлася столичними бутіками. Компанію поп–королеві склали бойфренд Джейсон Травік, який водночас є її агентом, i кілька бодігардів. Хоча особливої потреби в охоронцях того дня у Брітні не було — її, вбрану у пальто та джинси, на вулиці не впізнавали і не діставали... Чи не єдиним під час цього дефіле був автограф, який співачка залишила офіціанту кав’ярні.

Всі статті рубрики