Історія в портретах

Історія в портретах

Вісім сотень портретів авторитетних постатей із різних епох, які пов’язані зі становленням української держави, тепер дивляться на викладачів та студентів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».

Даєш, абітурієнте, 162 бали!

Даєш, абітурієнте, 162 бали!

Уже до 12 вересня Міністерство освіти обіцяє оприлюднити проект Умов прийому до вищих навчальних закладів на 2012 рік. Такими планами поділився під час відеоконференції в Кабміні міністр освіти Дмитро Табачник.

Пiкет «міткам диявола»

Пiкет «міткам диявола»

Тисячі вірян УПЦ (МП) зібралися вчора під Верховною Радою, вимагаючи скасувати введення документів нового зразка, які, на їхню думку, зроблять iз людей худобу. Паспорти, які можуть з’явитися вже цієї осені, мітингувальники називають «мітками диявола».

«Левовий» непотріб

«Левовий» непотріб

Навтішний висновок про переповнене сміттєзвалище оголосили на спільній сесії Львівської обласної та міської рад. Такi сесiї скликають украй рідко і лише за особливих обставин. За словами доповідачів, ситуація дуже тривожна — тому проблему Грибовицького сміттєзвалища треба вирішувати негайно.

Хулігани проти урядовця?

Хулігани проти урядовця?

Позавчора ввечері у під’їзді власного будинку по вулиці Дегтярівській зазнав жорстокого нападу високопосадовець Міністерства оборони України. О 20.42 до чергової частини міліції надійшло повідомлення мешканців будинку, що на сходовій клітці лежить скривавлений чоловік.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Українські євреї чекали на нас»

«Українські євреї чекали на нас»

...На фото — натовп догола роздягнених жінок. Вони тримають на руках таких же голісіньких дітей і злякано туляться одна до одної. Ці люди приречені і за якусь мить помруть. Не тому, що зі зброєю в руках боронили рідну землю від ворога, а лише тому, що народилися євреями.

Шпаргалка від Костусєва

Шпаргалка від Костусєва

Позачергова сесія Одеської міської ради відбулася вчора. На подив журналістів, тривало зібрання усього півгодини, хоча на порядку денному стояло шість протестів прокурора міста щодо попередніх рішень міськради.

Всі статті рубрики