І ДЕ той ФОЛТ?

І ДЕ той ФОЛТ?

Те, чого так боялися власники доларових «заначок», поки що відкладається: дефолту США, принаймні до кінця цього року, не буде. Як повідомили в неділю ввечері президент Барак Обама та спікер палати представників Джон Бейнер, Білий дім і республіканська опозиція, яка має більшість у Конгресі, досягли–таки компромісу, що дозволить країні уникнути оголошення про неплатоспроможність.

Соціалісти здалися

Соціалісти здалися

Прем’єр–міністр Іспанії Хосе Луїс Родрігес Сапатеро вирішив оголосити дострокові парламентські вибори. Як повідомив глава іспанського уряду на зустрічі з журналістами після останнього перед сезоном літніх відпусток засідання кабінету міністрів, їх буде призначено на 20 листопада. Це на чотири місяці раніше від запланованого терміну.

Смоленська катастрофа: винні всі

Смоленська катастрофа: винні всі

Польська урядова комісія на чолі з міністром внутрішніх справ Єжи Міллером представила остаточні підсумки розслідування авіакатастрофи президентського Ту–154 під Смоленськом у квітні 2010 року. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, у доповіді немає слова «провина», оскільки комісія не мала на меті назвати відповідальних за те, що сталося.

Кривавий ХАМАм

Кривавий ХАМАм

Закрита від іноземної преси Сирія залишається однією з найбільш гарячих точок на Близькому Сході. Минулої неділі внаслідок дій урядових сил безпеки у місті Хама, яке останнім часом залишається центром повстанської протидії режиму президента Башара Асада, загинуло 113 осіб. Заворушення тривають і в інших містах — загалом по країні минулої неділі загинуло понад 150 прихильників опозиції. Повідомляють про це арабські телеканали, адже західним журналістам працювати в Сирії не дозволяють.

Всі статті рубрики