Золото шефа

Золото шефа

Дідівські спосіб і місце збереження заробленого видавалися 53–річному кременчуцькому бізнесмену найнадійнішими. Тож на вільні кошти він купував золоті вироби і зберігав їх у серванті власної квартири — мовляв, хто туди добереться? Та одного разу замість згаданого скарбу побачив там... порожню шухлядку. При цьому замки вхідних дверей залишалися неушкодженими, слідів «хаотичного» грабунку також не було. Такого собі квартирного «барабашку» вже за кілька діб вирахували співробітники Автозаводського райвідділу міліції.

Слід педофіла

Слід педофіла

Тогорічний скандал, пов’язаний iз харківським дитбудинком «Родина», схоже, наблизився до фіналу. Начальник міського управління міліції Микола Фоменко днями повідомив, що правоохоронці невдовзі назвуть ім’я педофіла, який учинив наругу над прийомною донькою родини Котенків. За версією слідчих, дівчинку було жорстоко зґвалтовано ще тоді, коли вона проживала з рідною матір’ю. Тобто припущення, що двері педофілу могли гостинно відчинити співробітники дитячого будинку, куди Валя потрапила з притулку «Гармонія», у міліції, схоже, наразі відкинули.

По хабарах — зарплатою

По хабарах — зарплатою

У Краснопільському районі корумпованим правоохоронцям навіть не довелося б відробляти хабара. Усе почалося з того, що у селі Мала Рибиця зіткнулися інтереси двох сільчан, один з яких подав заяву до міліції про завдавання йому тілесних ушкоджень. Уже через два дні він заяву забрав, а оскільки тілесні ушкодження були незначними, справу припинили. Та окремі міліціонери вирішили, що забіяку слід покарати грошима. І пояснили: аби справу закрили, він має заплатити п’ять тисяч гривень.

Кілер для колишнього

Кілер для колишнього

Якби не оперативність працівників обласного УБОЗУ, то незабаром Тернопіль потрясло б нечуване потрійне вбивство. Його у відчаї задумала 35–річна мати чотирьох дітей, а жертвою мав стати її колишній чоловік, який покинув жінку заради іншої. Причому образа і злість настільки затьмарили багатодітній мамі розум, що вона вирішила звести зі світу не тільки колишнього, а і його нову дружину та її батька — за фінансову, так би мовити, підтримку пари.

Всі статті рубрики