Біс у ребро — як грім серед ясного неба

Біс у ребро — як грім серед ясного неба

Голова Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс–Кан може поставити хрест на своїй кар’єрі — якщо не фінансовій, то принаймні політичній. Його вважали одним із найбільш вірогідних опонентів чинного президента Франції Ніколя Саркозі і ймовірним переможцем на виборах 2012 року. Доти, доки днями мсьє Домініку не висунули звинувачення у сексуальних домаганнях, спробі зґвалтування та незаконному позбавленні волі покоївки готелю «Софітель» у нью–йоркському районі Манхеттен.

Помста за Осаму

Помста за Осаму

Побоювання, що після ліквідації спецслужбами США лідера терористичної організації «Аль–Каїда» Осами бен Ладена соратники почнуть мстити за його смерть, виявилися немарними. До американців, які з огляду на таку небезпеку ще більше посилили заходи безпеки, «месники» поки що добратися не можуть, тому заходять з іншого боку. Вчора четверо озброєних нападників на мотоциклах оточили автомобіль саудівського дипломата, який уранці їхав на роботу до консульства Саудівської Аравії в пакистанському місті Карачі, і розстріляли його (чоловік був у машині сам). Напад стався за кілометр від консульської установи.

Опозиціонер повинен сидіти у тюрмі!

Опозиціонер повинен сидіти у тюрмі!

У своєму прагненні показати опозиції, де раки зимують, білоруський «бацька» Олександр Лукашенко не збирається йти на жодні компроміси. Учора Заводський суд Мінська засудив до двох років ув’язнення журналістку «Новой газєти», дружину екс–кандидата в президенти Білорусі Андрія Санникова Ірину Халіп до двох років ув’язнення. Жінку визнали винною за статтею «організація групових дій, що порушують громадський порядок, або участь у них». Їхньому з Андрієм синові Данилку позавчора виповнилося чотири роки... Очевидно, з огляду на це гуманний білоруський суд відстрочив покарання на два роки й Ірину звільнили з–під варти.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики